Stars of Appreciation

Haunties die veel aankopen en donaties hebben gedaan in de HauntedMC Store kunnen extra erkenning voor hun support krijgen. In dit artikel lees je alles over de Stars of Appreciation en hoe je deze kunt aanvragen.

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Dan kun je terecht bij onze Support.

Stars of Appreciation

Wij introduceren iets bijzonders voor onze trouwe spelers die ons door de tijd heen enorm hebben gesteund. De door ons bedachte 'Stars of Appreciation' (Sterren van waardering) zullen, indien door de speler gewenst, in de chat voor je naam worden gezet.

Waarom is dit er?

We hebben achter ons een heel legioen aan sterke haunted supporters die ons al jaren steunen en online hebben gehouden. In zowel tijden van groei als krimp stonden zij achter ons en hebben we het een en ander meegemaakt. Van een kleine server met 18 slots, tot een record van 1200 haunties tegelijk online, en het behalen van de mijlpaal van een half miljoen unieke Haunties!
Vele van jullie moesten eens weten wat een enkeling van jullie wel niet betekend heeft voor HauntedMC door middel van donaties en aankopen in onze winkel.

Vanaf vandaag willen wij onze waardering naar jullie in de vorm van een kleine cosmetische functie uiten. Dit is volledig je eigen keuze en komt dus niet automatisch voor je naam te staan. We respecteren de privacy van degene die niet willen dat hun bijdrage openbaar gemaakt wordt.

Hoe krijg ik deze?

Aan de hand van het totaal bedrag van al je aankopen (geldig op alles) en al je donaties wordt een bepaald sterren aantal voor je naam gezet. Beginnend vanaf 100 euro totaal, en ja dat zijn er op dit moment al redelijk wat! En daar zijn we enorm trots op.

De waarde van het totaal bedrag bepaalt welke Star Tier je krijgt. Er zijn in totaal 9 tiers.
In de volgende afbeelding laten we ze zien inclusief de waarde die eraan gekoppeld is.

Let op: We verkopen dus geen sterren. Het is een waardering van ons naar onze trouwe supports en wordt bepaald naar aanleiding van het totaal dat ze in de server hebben gestopt.

Hoe vraag ik dit aan?

Je kunt hier in dit topic je minecraft naam vermelden indien je denkt/weet meer dan het minimum van 100 Euro aan de server te hebben besteed. Indien je het niet zeker weet kun je het ook zeker navragen hierzo. Nadat we het hebben nagekeken zul je meteen in het spel voor je naam de ster(ren) zien. Indien je het totaal hebt verhoogd kun je opnieuw een verzoek indienen (als het nog niet door ons is opgemerkt) en je Star Tier zal verhoogd worden.

Bedankt allemaal, echt bedankt!

Wij doen dit alles uit een teken van waardering voor de mensen die ons zo enorm steunen. Uiteraard zijn wij een ieder dankbaar, ook als zij geen ster hebben. Elke euro is er weer een om de server online te houden en uit te breiden. Mocht het nou simpelweg niet mogelijk zijn, om welke reden dan ook, zijn wij alsnog enorm dankbaar dat je HauntedMC als thuisbasis hebt gekozen. Echt namens de hele server staff dank aan iedereen!