Survival: Border uitbreiding

Hey Haunties,

Met deze uitbreiding hebben we niet alleen meer ruimte gecreëerd voor bestaande spelers om te verkennen en te bouwen, maar ook een paar nieuwe toevoegingen geïntroduceerd om de ontdekkingstocht nog boeiender te maken. Lees verder om alles te weten te komen over de nieuwe Cherry Trees, Cherry Groves, Trail Ruins, en meer!


>> Border Uitbreiding
De grens is verplaatst van een straal van 16000 naar een straal van 18000. Dat betekent dat de wereld nu maar liefst 36000 bij 36000 blokken groot is! Dit komt neer op een oppervlaktevergroting van 26.5%. Uiteraard kun je nu ook met /tppos de nieuwe gebieden bereiken. Nieuwe spelers zullen automatisch in het nieuwe gebied verschijnen met /rtp.

>> Wat is er nieuw?

Cherry Tree Cherry
Een nieuw type boomvariant dat te vinden is in cherry groves en kan worden gekweekt uit cherry saplings. De bomen worden soms gegenereerd met een bijennest. Deze bomen zijn er bijzonder uit door de kleur van de grote, ronde kruinen van cherry leaves. Wist je dat Cherry trees al werden voorgesteld in 2013? Helaas werd dit destijds uiteindelijk niet toegevoegd.
Cherry Grove
Een nieuw biome dat cherry trees en mooie plantjes bevat. De cherry groves zijn gelegen tussen berggebieden, zoals plains. Varkens, schapen, konijnen en bijen kunnen hier spawnen.
1705776946482.png


Trail Ruins
Een begraven structure uit een verloren cultuur. Deze structure komt voor in taiga's, besneeuwde taiga's, old taiga's (beide soorten), old birch forests en jungles. Trail Ruins bestaan uit een toren, een pad over de bodem en enkele extra kamers die aan de zijkant zijn bevestigd. De Trail Ruins bestaan uit "Suspicious Gravel", evenals mud en verschillende kleuren terracotta en glaced terracotta.
1705777036239.png
Hier zijn vier armour trims en zeven pottery sherds te vinden. Wat zijn pottery sherds zul je misschien denken?
Pottery sherds zijn voorwerpen die worden gebruikt om versierde potten met ornamentale ontwerpen te maken. Ze kunnen worden verkregen door suspicious blokken te borstelen in structures zoals trail ruins, ocean ruins, desert pyramids en desert wells. De verkrijgbare varianten van sherds zijn afhankelijk van de specifieke structuur, zoals warme ocean ruins of trail ruins. Pottery sherds dienen als ingrediënt bij het ambachtelijk vervaardigen van decoratieve potten.
Ben je benieuwd naar alle loot uit deze nieuwe structure? Klik dan hier!

>> Looting Regels

Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel nieuw land te ontdekken is. We willen echter dat iedereen hiervan kan genieten. Daarom verzoeken we je vriendelijk om niet(!) op een rooftocht te gaan en alle nieuwe structuren en dorpen leeg te plunderen. We zullen hier actief op letten. Houd het leuk voor elkaar en pak alleen wat je nodig hebt. Gun nieuwe spelers ook het plezier dat jij zelf hebt gehad!


Veel plezier met deze update!

- Team Haunted