HauntyLink

Hauntylink is een systeem dat centraal staat voor het linken van jouw HauntedMC account tussen Minecraft, de website, teamspeak en discord.

In dit artikel kom je alles te weten over het koppelen van jouw account. We beginnen met het beantwoorden van een paar veel gestelde vragen.

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Dan kun je terecht bij onze Support.

HauntyLink - Tutorial

Veelgestelde Vragen

Is het linken van mijn account verplicht?
Nee dit is niet verplicht. Echter om jouw in-game rank te ontvangen op de website, teamspeak en discord is dit nodig. Ook om gebruik te kunnen maken van de spraak en chat kanalen op teamspeak en discord heb je een gelinkt account nodig.

Waarom moet ik daarvoor mijn account linken?
Veiligheid. Wij zijn een premium Minecraft netwerk dat zich wil onderscheiden in veiligheid voor de community. Dat houdt in dat wij ervoor zorgen dat mensen zich niet kunnen mengen op teampeak en discord die geen onderdeel zijn van onze Minecraft community. Dit zal spammers, bot accounts, ban omzeilers en personen met verkeerde intenties buiten houden. Wij houden volledige controle over de identiteit van onze gebruikers omdat zij geregistreerd staan op Minecraft én onze website.

Hoe zit dat met Ranks?
Je krijgt jouw in-game rank automatisch op alle services die gekoppeld zijn aan jouw HauntedMC website account. Ook bans worden automatisch gesynchroniseerd. Dus iemand die de regels heeft overtreden op de website zal ook van de andere diensten geen gebruik kunnen maken. Rank upgrades en namechanges worden ook automatisch verwerkt.

Het linken lukt niet?
Lees eerst goed onderstaande tutorial goed door. Lukt het nog steeds niet. > Maak een support ticket aan < en leg precies uit wat er mis gaat.


Linken van Minecraft & HauntedMC Account

Op https://www.hauntedmc.nl/hauntylink vind je de overzicht pagina voor dit link mechanisme.
Dit is de belangrijkste stap in het hele link proces: Je minecraft account aan je Haunty website account linken.
Je kunt wanneer je gekoppeld bent ook je eigen Haunty website account naam veranderen op jouw profiel!

Stappenplan:
Stap 1) Log in op de website.
Stap 2) Log in op minecraft.
Stap 3) Typ in minecraft /link
Stap 4) Klik op de link die in de chat verschijnt.

Je minecraft account is nu gelinkt aan de website. Je krijgt automatisch jouw in-game rank op de website. Rank upgrades worden automatisch verwerkt.


Linken van Discord & HauntedMC Account

Op https://www.hauntedmc.nl/linkdiscord kun je jouw Discord account aan jouw HauntedMC account koppelen. Zorg ervoor dat je al een bestaand discord account hebt. Je kunt de discord server joinen via https://hauntedmc.nl/discord

Stappenplan:
Stap 1) Log in op de website.
Stap 2) Ga naar https://www.hauntedmc.nl/linkdiscord

Stap 3) Druk de grote paarse knop in.
Stap 4) Log in op jouw discord account op de nieuwe geopende site
Stap 5) Authoriseer HauntyLink om jouw account te koppelen
Stap 6) Je keert terug naar onze site. Vul jouw website/forum wachtwoord in.

Je minecraft account is nu gelinkt aan Discord. Je Discord naam wordt automatisch de naam van jouw HauntedMC website account. Ook krijg je de rank automatisch. Rank upgrades worden automatisch verwerkt.