[SkyBlock] SkyGrid

Status
Niet open voor verdere reacties.

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.695
1.806
425
28
Rotterdam
hauntedmc.nl
SkyGrid is een gamemode waarbij de map bestaat uit allemaal random losse blocks. Het is de bedoeling om lekker te survivalen en een base op te bouwen uit de blocks die je kunt vinden. Het is alleen extra moeilijk omdat je snel dood zult vallen.

SkyGrid is te vinden in onze Skyblock server (/skyblock). Vanuit daar doe je /warp SkyGrid of je joint via de signs op de SkyBlock spawn.

Er zijn een paar simpele commands. /usg home om naar je home te gaan in de SkyGrid wereld. En /usg sethome om deze te plaatsen.
Ook is er de mogelijkheid om je bouwsels te claimen. Dit is heel simpel, klik op de sponge sign bij /warp skygrid. En plaats de sponge in het midden van het gebied dat je wil protecten. That's it :)

Je kunt vrienden toevoegen aan je claimed gebied met /ps add . Als je de sponge weg haalt en ergens anders plaatst moet je de mensen weer opnieuw toevoegen!

Er is een start kit waar je 1x per 24 uur gebruik van kunt maken. Om deze te krijgen doe je /kit skygrid.

Ook is er een volledige SkyGrid nether.
De blocks die spawnen zijn random, af en toe zul je een zeldzaam blockje vinden, zoals een diamond block, een mobspawner of een chest met loot.

7l4wD.jpg


7l4At.jpg
 

mr_sneaky13

Niet Verified
4 nov 2013
336
49
234
24
asten
www.twitter.com
komt hier ook een tutorial van?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.