Shop nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey jongens. De token (en donatie) shops op onze servers worden weer wat uitgebreid.

In de survival server kun je nu voor 75 tokens 50 claimblocks kopen. Tokens zijn sinds een tijd geleden ook apart te verkrijgen in de (donatie)shop en claimblocks waren ook al te koop in de (donatie) koop. Na veel verzoeken staan ze nu dus ook voor tokens te koop.

In de Factions server komen McMMO levels te koop te staan. Je kunt ze per 10 inkopen voor 40 tokens. Deze levels kun je vervolgens met commands in de skills die jij beter wil maken uitgeven. Meer info en commands hiervan volgen nog. Ook zijn McMMO levels te koop in de (donatie) shop. Je koopt dan 1000 levels (natuurlijk ook vrij te besteden aan de skills die jij wilt) voor 5 euro.

Tevens hebben jullie vast al de pet selector gezien in de games server. Jawel, wij gaan pets naar de server brengen. Wij starten hiermee eerst enkel in de games server om het volledig uit werken, hierna integreren wij het ook in de andere servers. Pets zijn ingame te koop voor 300 Tokens per stuk. En in onze donatie shop voor €1,50 per stuk.

Check onze shop uit @ hauntednetwork.buycraft.net

Ook hebben wij de Guest rank opgeheven. Iedereen is hierbij standaard Member. De meeste Member functies die niet voor Guests Beschikbaar waren blijven staan, enkele functies worden echter wel overgeheveld naar de donateur ranks.

Ik hoop jullie hier weer mee te hebben geïnformeerd.
Binnenkort nog een uitgebreide post over de Games server wanneer deze voltooid is.

Gr. remymine
 
Status
Niet open voor verdere reacties.