Server plug.dj

Status
Niet open voor verdere reacties.

Cyloon

Verified
Cyloon
Cyloon ✔
Verified
14 jun 2014
12
8
124
28
steamcommunity.com
We kwamen met het idee dat het misschien wel leuk zou zijn als deze server een eigen plug.dj heeft. Aangezien iedereen steeds liedjes deelt die hij/zij leuk vindt! (www.plug.dj)

Wat is plug.dj?
Plug.dj is een site waarbij je je eigen community kan maken, wat er in de community gebeurd is aan de owner zelf (bv. wie modereren er? wie is er een dj? wat zijn de regels?). Iedereen in de community kan een DJ zijn (voor één liedje lang), en zo komt iedereen aan de beurt die graag een liedje wil laten luisteren. De owner kan zelf bepalen of iedereen de wachtlijst kan joinen, of alleen de mensen die de owner als DJ (of hogere rank/DJ) instelt.

Het is dus eigenlijk een hele makkelijke manier om muziek te ontdekken en delen met anderen. Het is misschien een beetje een lastige uitleg, dus misschien is het beter om gewoon even te kijken! :)

Pudizu, xLautzz & Cyloon.
 
  • Like
Reactions: Eleana

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.691
1.801
425
28
Rotterdam
hauntedmc.nl
Klinkt wel leuk. Vroeger streamden datdus of dimdamian wel eens en hadden we zo'n openbare afspeellijst waar iedereen nummers in kon zetten. Heb zelf plug.dj nog nooit gebruikt though. Het is het proberen waard ^^ (Niet dat het straks helemaal vol gespammed wordt met allemaal rare nummers lol)
 

Cyloon

Verified
Cyloon
Cyloon ✔
Verified
14 jun 2014
12
8
124
28
steamcommunity.com
Daarom is het wel handig dat je staff etc. kunt instellen (vind ik dan haha). Daarmee kun je zorgen dat het toch oké blijft voor mensen die er muziek willen luisteren. Als 't nodig is willen wij ook wel helpen haha, we zijn al wel een paar maanden actief op plug.dj ^^ Maar het is niet echt moeilijk om een community te starten, het spreekt eigenlijk wel voor zich.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.