Server capaciteit

Beste Haunties,

Laatste tijd hebben we de spelersaantallen ontzettend zien toenemen, nadat we de God en Supreme(+) ranks hebben toegelaten tot de server.

Drukte
We hebben de spelers aantallen zien opklimmen naar soms rond de 50 tegelijk online. Wij zijn er ook van bewust dat met de overige ranks erbij het nog veel drukker zal worden. We hebben er daarom voor gekozen om flink te investeren in betere hardware.

Wat betekent dit voor mij? Heb je nu nog geen toegang tot de server? Dan heb je er geen last van. We zorgen ervoor dat onze servers meer spelers aan kunnen en dat je zonder problemen kunt spelen wanneer je toegang krijgt.

Voor de spelers die al toegang hebben zal dit betekenen dat Survival vanaf dit moment offline is. Survival zal op deze nieuwe node (hardware) terecht komen en zal dus ook offline zijn totdat het installeren en overzetten klaar is.

Toegang
Wanneer de nieuwe node er is zullen we veel meer plek hebben voor spelers. Ook hebben we plek voor de nieuwe gamemodes waar we komende tijd aan gaan werken (wat dat is blijft nog even geheim).

Zodra we alles minstens 1 dag getest hebben op de nieuwe hardware zullen we de volgende groep spelers toelaten, dit zal dan de Legend rank zijn.

Daarna gaan we stap voor stap bekijken hoe de zaken lopen en wanneer we nog meer mensen kunnen toelaten.

Voor de actuele status omtrent de groepen die erop kunnen zie dit topic: https://www.hauntedmc.nl/forum/threads/server-status-update.15688/

1589268190638.png

- HauntedMC Team
 
Laatste update:

arthuritto

God
arthuritto
arthuritto ✔
God
2 dec 2015
8
9
122
21
zaandam
lees goed, legends kunnen nog NIET joinen.
die fout had ik al :P
 

Slijm

Supreme
Slijm
Slijm ✔
Supreme
26 aug 2017
36
8
130
Noord-Brabant
Jezus is wel blij nu nadat iedereen hem ging verbranden
 

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.689
1.793
425
28
Rotterdam
hauntedmc.nl
En we zijn weer open.

Alles lijkt te werken. Morgen zal Legend ook toegang krijgen.
 
  • Winner
Reactions: kennethvan