Prison Renovatie

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.331
1.451
425
25
Rotterdam
hauntedmc.nl
Hey Haunties,

Lees dit even goed door, anders zit je strak met een hoop vragen die waarschijnlijk hier gewoon beantwoord zijn.

Goed nieuws, prison zal op HauntedMC blijven.Na een succesvol event hebben we besloten door te gaan met prison. Dat betekent dus dat we het van event server gaan omtoveren naar een volwaardige HauntedMC gamemode! Hier zitten echter wat regelingen achter zodat we voor jullie een duurzame prison server kunnen maken die de komende maanden (en hopelijk jaren) nog speelbaar is.

prison_renovatie.png


De planning is als volgt:
  • 1 januari zal prison offline gaan. We gaan dan prisonevent hernoemen naar prison. Zodat het niet meer als event maar als echte gamemode online staat.

  • 3 januari zal prison uiterlijk weer online zijn. We hopen dan ook wat kleine bugs te hebben gefixed, en misschien een enkele feature te hebben toegevoegd.

  • 3 Januari <-> 1 Maart zal een periode zijn waarin we prison achter de schermen volledig gaan updaten, terwijl de oude prison server online blijft. De server zal elke dag speelbaar zijn. Misschien zullen we wat delen uit de updatet versie van prison uittesten op de prison die online blijft zodat we kunnen zien of jullie dit leuk vinden en of het goed werkt.

  • 1 Maart gaat de huidige prison offline en gaan we alle onderdelen vervangen die we in de tussentijd hebben updatet. Dit zullen ongetwijfeld plugins zijn, delen van de map, gameplay mechanics en gameplay uitbreidingen, om het nog leuker te maken. Voornamelijk om het dus te moderniseren en het vol toffe features te gooien waarmee prison nog een lange tijd mee kan gaan.

  • 1 Maart - 14 Maart geldt er een BETA periode voor de vernieuwde prison server. Elke speler die voor 1 maart minimaal rank Y of Z heeft kan deelnemen aan deze BETA. Dit is er zodat wij rustig kunnen testen, samen met de vaste spelers, of de vernieuwde prison aan alle eisen voldoet. Je krijgt dus bovendien een tijdbonus ten opzichte van de andere spelers, gezien je eerder kan beginnen!

De vernieuwde prison zal dus uitgaan van een nieuwe start, met rank reset, waar BETA testers eerder aan kunnen deelnemen. Je wordt dus BETA tester door minimaal rank Y of Z te halen voor 1 Maart.

Na 14 maart kan iedereen joinen.

Waarom niet verder met deze versie van prison?

De huidige versie van prison is zwaar verouderd. De map is niet meer van deze tijd en niet van de verwachte bouwkwaliteit van Haunted. Er zitten bovendien wat fouten in. De ranks en de moeilijkheidsgraad van het rankuppen voldoen niet aan de eis van een duurzame prison server. Binnen een maand zijn sommige spelers al bijna klaar met het spel. We willen juist een gamemode maken die de komende maanden en hopelijk jaren nog speelbaar is, vol toffe gameplay en features en uitbreidingsmogelijkheden om het interessant te houden.