Nieuwtjes voor de feestdagen

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey jongens, kerst komt er alweer bijna aan!
In de tussentijd is er een hoop gebeurd op de server. Hier volgt een uitgebreid artikel.
Het begon allemaal natuurlijk met die oh zo leuke maar voor ons vreselijke 1.7 update. Het brak alles wat het kon breken en nam veel van onze content weg. Maar na veel geduld en updaten is alles weer zoals het was! Al onze servers draaien inmiddels op de echte 1.7 (met nieuwe worldgen en items).

Zoals allen hebben waargenomen heeft onze community echt een boost gekregen, we groeien geweldig snel. Elke dag zien we steeds meer nieuwe gezichten en we halen nu bijna elke dag meer dan 100 mensen tegelijk online!

Na de redelijk succesvolle launch van Skyblock hebben we zeker niet stilgezeten. We hebben begin december de survival server goed aangepakt met een compleet nieuwe wereld en een nieuwe spawn.
De sfeer lijkt er hierdoor alleen maar beter op geworden. Voor donateurs is er de mogelijkheid om een shop op de nieuwe spawn aan te vragen. Heb je dat nog niet gedaan als donateur? Neem contact op met een van de staff leden.

Tijdens sinterklaas hebben we een zet je schoen event gemaakt. Deze werd gewonnen door niemand minder dan Brusebas! Gefeliciteerd jongen. Je wint niet alleen 1000 Tokens en 1000 Survival Claimblocks, maar ook een kortingscoupon van 5 Euro voor onze donatie winkel!
Alle andere deelnemers willen wij bedanken voor hun inzet. Met bijna 100 ingezonden schoenen kunnen we trots zijn op onze community. Foto's van alle schoenen zijn binnenkort zichtbaar in onze foto gallery (komt ook binnenkort).

Ook hebben wij de nieuwe God rank gereleased welke 49.99 Euro kost. Belangrijkste functies van deze rank vind je hier: http://haunted-mc.com/index.php/topic/124-god-rank/ Upgraden kan vanaf elke rank.

In factions zijn de kits uitgebalanceerd. Deze kits zijn te vinden bij de rank info -> http://haunted-mc.com/index.php/forum/18-doneren/

Ook zijn we begonnen met ons YouTube channel. We hebben een eerste test filmpje geupload en deze werd meteen flink bekeken en geliked! Reden voor ons dus om ons flink in te zetten op ons YouTube channel en jullie leuke content te laten zien. Je kunt hier subscriben -> http://www.youtube.com/user/thehauntednetwork

Verder zijn er onder de motorkap van de server wat aanpassingen geweest. We zijn overgestapt van host. De nieuwe host zal ons DDoS-Protection geven, wat betekent dat we niet meer zo lang offline gaan als iemand een poging doet ons down te halen. Ook zijn we uitgerust met een betere processor, minder lag, meer server mogelijkheden!

In de tweede helft van december en januari staan er een aantal items op de agenda.
Natuurlijk kan een echt kerstevent niet ontbreken. Om jullie alvast een hint hiervoor te geven: Trek je kerstmuts alvast maar aan!
Ook zullen wij werken aan de Games 2 server. Deze zal de minigames Skywars, Team fortress, Quake en Super Smash Bros bevatten. Een kitpvp server staat ook op de planning en is al volledig uitgeschetst, mogelijk laten we hier een custom plugin voor maken.

Kortom, er gebeuren heel veel dingen op Haunted-mc. We zijn actief en groeiende, allemaal dankzij jullie.

Gr. remymine & Haunted Staff
 

Bliksem79

Supreme
Bliksem79
Bliksem79 ✔
Supreme
19 sep 2013
250
30
187
Leuk stukje Rem op naar het nieuwe Jaar:)
 

LittleToNi10

Niet Verified
12 dec 2013
242
108
244
25
Leuk remy! :) alleen me mojang doet niet mee :'(
 

LittleToNi10

Niet Verified
12 dec 2013
242
108
244
25
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat 1000 tokens 1000 claimblocks! 5 euro korting!!!! :( :O ik ga me best volgend jaar doen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.