Komende updates in April

Status
Niet open voor verdere reacties.
Wat gaat er met de server gebeuren komende 2-3 weken?

-Survival
Survival zal volledig geupdate worden. De border zal naar 10.000 gaan en er zal een nieuwe spawn komen.
Voor nieuwe spelers zal het veel gemakkelijker worden om te beginnen. Ook komt er een nieuw shopplein voor donateurs welke iets buiten de spawn ligt. Dit zodat de spawn niet zo lagged als nu.
Er komt een nieuwe veel betere dropparty, een publieke mob farm met warp!, en een nieuwe resource (hout,sand,dirt) farm voor donateurs die elke 24 uur automatisch bijvult. Ook komt er een tutorial hall met duidelijke info over claimen, shops en overige dingen. Er zal in het spawngebied een metro systeem liggen met stations waarmee je voor de lol kunt reizen naar warp bestemmingen.

-Volledig nieuwe website
Op dit moment zijn we bezig met de nieuwe website. Geen zorgen, het forum (deze site) zal precies hetzelfde blijven. Alleen dit zal nu een subwebsite worden welke je kan bereiken met de menu knop "forum" op de nieuwe website. De site zal zo'n beetje alle statistieken en ranglijsten bevatten die denkbaar zijn en bevat veel info welke overzichtelijk en makkelijk bereikbaar zijn.

-Arcade
De Arcade update staat op dit moment voor 26 April, maar dit kan ook een week later worden. De maps zullen vervangen worden door mooiere versies en er zullen nieuwe maps bijkomen.
Skywars zal nu net als Super Smash Bros een eigen server krijgen, waarbij er veel verschillende maps beschikbaar zijn en waarmee je je verdiende points kunt uitgeven aan starter kits.
Ook zullen we Mario Kart en Temple Run toevoegen, en een totaal nieuwe Survival Games, welke nu al een tijdje offline was vanwege wat problemen.

-Lobby
Wanneer deze updates allemaal gedaan zijn zal de lobby een upgrade krijgen. Het design blijft hetzelfde, alleen we gaan hem een stukje groter maken waarbij elke server een eigen poort heeft (op dit moment zitten er soms wel 3 of 4 server in 1 poort, zoals de poort "server hub" bijvoorbeeld)


Positief nieuws dus. Haunted loopt al een tijdje heel goed, weinig downtime, veel online spelers. Hier zijn we heel blij mee, laten we het nog beter en leuker maken :)
 

Doc_Brano

Niet Verified
15 dec 2013
1.437
155
219
hutje op de hei :)
en een nieuwe resource (hout,sand,dirt) farm voor donateurs die elke 24 uur automatisch bijvult.


Betekent dit dat de tree assit nu verdwijnt aangezien die zoveel lag produceert wanneer je veel hout plaatst? :(
 
D

Datdus

Guest
Branolia zei:
en een nieuwe resource (hout,sand,dirt) farm voor donateurs die elke 24 uur automatisch bijvult.


Betekent dit dat de tree assit nu verdwijnt aangezien die zoveel lag produceert wanneer je veel houd plaatst? :(
Houd?
 

Raff

Supreme
Raff_Gnarrkill
Raff_Gnarrkill ✔
Supreme
23 mrt 2014
380
139
234
36
In de buurt van Eindhoven
Zal ik een keer een duidelijke overzichtelijke redstone tutorial hall maken die alle basics na loopt met hoe redstone werkt?
(btw voor als jullie het niet wisten, dit is bijv 1 van mijn redstone builds: https://www.youtube.com/watch?v=3DsVnkp32ds

aan het eind laat ik alle redstone achter het scherm zien! xD

(in de youtube description staat wat uitleg enzo ;) )
 
Status
Niet open voor verdere reacties.