Kleine updates

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey haunted people,

hier wat kleine updates die zijn doorgevoerd eind december / begin januari.

Allereerst hebben jullie gemerkt dat er 2 votelijsten weg zijn, dit simpel om de reden dat die votelijsten eigenlijk geen
nieuwe mensen opleverde, wat dus zonde van de votes is.

De factions server is geheel vernieuwd eind december met een nieuwe map, spawn, servershop (die onlangs gemaakt is) en de nog komende pvp arena's met meerdere gamemodes. Een paar van die gamemodes: Team deathmatch, free for all en coloseum.

Het adres van onze donatie shop is veranderd naar shop.haunted-mc.com. De oude (hauntednetwork.buycraft.net) werkt niet meer! Ook zal de donatie shop binnenkort een upgrade krijgen, onder andere de human pet voor in de lobby, die je elke skin en naam kan geven die je wil zal erin verschijnen.

De kitpvp server staat er goed voor, we laten bij een plugin dev een unieke plugin alleen voor haunted network ervoor maken. We hopen rond de 20e een beta versie voor donateurs te openen en een week later na de beta/test fase de server te openen voor iedereen.

De games 2 server wachten we nog altijd op wat plugin updates, hier is het gewoon geduld hebben en zodra deze geupdate zijn door de plugin makers kunnen wij games 2 openen.

Dat was het voor deze keer :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.