Hungergames server & nieuwe helper!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Heya Haunties! In dit nieuwsartikel ga je lezen over onze nieuwe server Hungergames en de nieuwe helper Biba30!

Hungergames
Het is weer tijd voor een nieuwe arcade/game server. Dit keer een redelijk veel gevraagd iets: Hungergames. Misschien niet de hungergames die je normaal speelt, want in onze (volledig Nederlandse) versie moet je zelf je resources verzamelen door te minen om zo voorbereid te zijn op het pvp-en en andere events die in het spel gebeuren. Zo is er bijvoorbeeld "de feast" een random plek op de map waar na enkele announces een berg chests spawnen met random inhoud en een enchanting table. Natuurlijk trekt de feast veel spelers aan, dus zorg dat je dan al tenminste wat iron armour hebt! Nadat de feast (na zo'n 15 a 20 minuten spelen) voorbij is zal de worldborder steeds kleiner worden waardoor iedereen naar het midden van de map gedreven wordt voor een pvp eind battle!
Ingame zijn er maar een paar commands beschikbaar. De belangrijkste: /stats en /topstats.
De mensen met goede survival en pvp skills en een goed instinct zullen het ver schoppen in het spel, en anders is het een goede plek om het te leren en steeds beter te worden!
Verder zijn alle kits GRATIS. Geen pay2win gedoe, ieder dezelfde mogelijkheden.
De ranglijst van Hungergames is hier te vinden: http://haunted-mc.com/hungergames/stats


Nieuwe helper?!
Jep, biba30 komt het staffteam versterken! Biba30 zal Helper zijn op de SkyBlock, Kitpvp en Prison server. Namens de hele staff wens ik jou veel 'sterkte' en plezier toe als nieuw stafflid biba!

Overigens hebben jullie gemerkt dat HauntedMC steeds drukker begint te worden, maar no worries, we hebben alles goed in orde en zijn prima voorbereid om alle mensen een plekje te geven! De groei is een zeer positief iets, zo zul je zien dat er altijd wel iemand is om een bepaalde gamemode mee te spelen, en is er ook meer plek voor nieuwe gamemodes, omdat er simpelweg meer publiek voor is!

~Mvg remymine en natuurlijk alle andere staffleden!
 
Laatste update:
  • Like
Reactions: Leondwerg

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.691
1.801
425
28
Rotterdam
hauntedmc.nl
Extra nieuwtje: Auto announcement wanneer een nieuwe hungergames ronde gaat beginnen over alle servers! Je weet precies wanneer je moet joinen.
 

_Mrvinz_

Niet Verified
25 jan 2014
203
35
234
22
Netherlands
twitter.com
Gefeliciflapstaart! Biba30 :D Veel succes met je StaffCarriere Maak er wat moois van :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.