Hungergames is terug!

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.375
1.520
425
25
Rotterdam
hauntedmc.nl
Beste Haunties,

Velen zullen het al in de chat voorbij hebben zien komen... Hungergames is terug op HauntedMC!

Hungergames?
Vroeger in een ver verleden was Hungergames een populaire minigame op HauntedMC. Destijds hadden we maarliefst 5 Hungergames servers tegelijk draaien. Helaas is deze minigame door de jaren heen kapot gegaan tijdens een Minecraft versie update.

Wij hebben afgelopen tijd de moeite genomen om de plugin te updaten naar 1.16, waarmee we nu de enige up-to-date originele Hungergames minigame hebben! We hopen dat jullie ervan gaan genieten. De staff zal ook regelmatig een spelletje meespelen.

Maar wat is Hungergames?
Hungergames is het ultieme survival én pvp spel die al jouw Minecraft skills samenbrengt. Voordat het spel begint krijg je de keuze uit ruim 50 unieke kits met items of abilities. Haal hier je voordeel uit, want zodra het spel begint heb je 3 minuten de tijd om een plekje te zoeken op de Custom Generated Map met unieke biomes. Na deze periode zal damage aan staan, en kan het killen beginnen.

Vanuit hier kun je verschillende tactieken uitvoeren. Je kunt gaan minen tot je genoeg gear hebt om de strijd aan te gaan. Je kunt ook meteen erop uit gaan om mensen snel te killen. Met je compass word je geholpen om de persoon die het dichtst bij jou staat te tracen.

Om het spel interessant te maken krijg je na een kwartier speeltijd te maken met de Feast. Een platform die op een willekeurige plek op de map verschijnt. Hier zullen chests verschijnen met redelijk goede items die je op weg kunnen helpen naar de overwinning! Na de Feast zal het spel de afrondende fase in gaan: de border wordt elke seconde 1 blokje kleiner. Buiten de border ga je dood, dus het is belangrijk om hier binnen te blijven en je tegenstanders te killen voordat het te laat is.

novaskin-minecraft-wallpaper.jpeg
 

happyfoxyboy

Community Ambassador
Staff member
happyfoxyboy
happyfoxyboy ✔
Ambassador
1 mrt 2016
129
140
285
16
Lunteren
Nice, ik heb zelf al wat potjes gespeeld :) (1x uiteindelijk 1vs1 tegen jou remy :o)
 

Lady_Daisy004

Premium
Lady_Daisy004
Lady_Daisy004 ✔
Premium
7 aug 2019
1
0
83
16
yess!! Hungergames! Bijna onwerkelijk dat het er is!! Ik ben echt blij. Goed bezig!! Proud :)