HauntedMC Planning

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.375
1.520
425
25
Rotterdam
hauntedmc.nl
Beste Haunties,

Sinds kort zijn we open voor iedereen en daar zijn we ontzettend blij mee!
Voor komende periode staan er een hoop updates op de planning, hier volgt een kort overzicht.


Staff Rollen
We zijn nog op zoek naar een aantal spelers die een bepaalde taak op zich willen nemen.
Vacatures zijn altijd terug te vinden op:
Kort samengevat staan de volgende functies open:
 • Moderators: Deze zullen worden gescout door de Head Moderators. Er wordt vanzelf contact opgenomen met mogelijke geschikte kandidaten. Je hoeft geen sollicitaties hiervoor in te dienen.
 • Bouwteam: Een nieuw en gezellig kleinschalig bouwteam zal worden opgezet voor de nieuwe spawns, events en spelmappen die nodig zijn voor HauntedMC. Interesse in deze functie kan in een support ticket worden aangegeven.
 • Youtube Content Creator: Zie voor meer informatie.

Afgelopen periode hebben we 2 nieuwe Moderators aangenomen. We willen hierbij graag @TLHesters feliciteren met haar terugkeer in het staffteam, en @Katrijn feliciteren met haar allereerste functie binnen ons team!Gamemodes
Het deel waar jullie waarschijnlijk het meeste in geinteresseerd zijn.. de gamemodes!

We hebben ervoor gekozen een nieuw categorie systeem in te voeren. De gamemodes zullen worden ingedeeld in de volgende categorien:

 • Makkelijk: Gamemodes die voor iedereen en elke leeftijd speelbaar zijn. De leercurve is laag en het spel is voor iedereen zonder veel risico's te spelen.
 • Normaal: Gamemodes die voor iedereen speelbaar zijn, maar toch meer functies bevatten en het risico op bijvoorbeeld doodgaan en item verlies is aanwezig.
 • Moeilijk: Gamemodes voor de echte die-hard Minecraft spelers. Hier zijn de risico's groot en is het bijna gegarandeerd dat je te maken gaat hebben met veel moeilijke facetten van Minecraft, waaronder "Hard difficulty" en PvP.
 • Minigames: Spellen die kort duren en die iedere keer weer opnieuw beginnen. Per spel verschilt de moeilijkheid, dit kan voor sommige spellen ook aangepast worden.
De huidige gamemode Survival valt in de categorie Normaal. De Creative gamemode valt in categorie Makkelijk.

Aan de hand van deze nieuwe indeling die jullie spoedig ook op de servers zullen terugvinden maken wij onze planning bekend van nu tot ongeveer September voor de komende updates.

Let op: Dit schema is slechts een indicatie en kan ten alle tijden wijzigen.
 • Juni:
  • Anarchy: Een gamemode in de categorie Moeilijk. Anarchy is er voor de echte avonturiers en PvP-ers. Geen land protectie, een gigantische wereld, pvp staat aan en geen teleportatie commando's! Griefen is toegestaan, en death traps zorgen voor een goede zelfverdediging. Durf jij hier een base te maken binnenkort?
 • Juli
  • Skyblock Beta: Een gamemode in de categorie Normaal. De klassieke Skyblock gamemode in een nieuw jasje! Vol toffe nieuwe features en door Haunted gemaakte challenges. Ook een Quest world vol mythische figuren en moeilijke mobs zal jouw skyblock ervaring compleet maken. Naast een normaal skyblock island krijg je ook toegang tot je eigen nether en end islands. Deze gamemode zal net als HauntedMC openen in verschillende fases. Het is een hele grote gamemode en we willen ervoor zorgen dat het volledig naar behoren werkt en goed geoptimalizeerd is voor vele spelers. Daarom zal ook deze gamemode voor verschillende ranks op verschillende data openen.
  • SkyWars: Een gamemode in de categorie Minigames. Hét spel waar HauntedMC onder andere groot mee is geworden. Bereid je voor op de klassieke HauntedMC Maps in een nieuw jasje.
 • Augustus
  • Skyblock Opening: We verwachten rond Augustus de gamemode definitief open te hebben voor iedereen. Voor info over de gamemode zie "Skyblock Beta" onder kopje Juli.
 • September
  • Cosmetics Update: Wanneer alle nieuwe Gamemodes zijn gereleased kunnen we werken aan een toffe update die alles zal verbinden. Je zal namelijk in verschillende Gamemodes speciale currency kunnen verdienen. Hiermee kan je centraal in de lobbies verschillende Cosmetic Crates openen. De Cosmetics die je hieruit krijgt kan je op bijna alle gamemodes gebruiken (tenzij anders staat aangegeven). Alle Cosmetics zijn voor iedereen te unlocken, alleen sommige Cosmetics hebben een bepaalde rank nodig om het te kunnen gebruiken. De cosmetics omvatten onder andere: Pets, Disguises, Glow effets, Gadgets, Particles, Speciale Kleding, Trail effecten en meer. Meer info hierover komt richting het einde van de zomer.

We kunnen het ons voorstellen als je een hoop vragen hebt over al deze informatie. Je kunt deze vragen altijd hier onder dit topic stellen!

We houden jullie in komende nieuwsberichten op de hoogte over meer specifiek nieuws over de staff rollen en de gamemodes. Houd de website goed in de gaten!

Mvg,
Haunted Staff Team
 
Last edited:

happyfoxyboy

Community Ambassador
Staff member
happyfoxyboy
happyfoxyboy ✔
Ambassador
1 mrt 2016
129
140
285
16
Lunteren
Kijk eens aan! Dit is een hele mooie en overzichtelijke planning. Succes in de bouw van alle gamemodes en features in de komende maanden!
 

Dimitri

Supreme
Dimitrii
Dimitrii ✔
Supreme
6 okt 2014
3.295
273
382
21
het Noorden van Noord-Holland
www.youtube.com
Poeh poeh! Wat een planning! :D
Goodluck!
 

kennethvan

Supreme
MonstahEnergy4Me
MonstahEnergy4Me ✔
Supreme
8 okt 2013
95
30
194
20
wingene
Een zeer mooie topic! heel leuk bedacht dat de gamemode's worden opgedeeld in verschillende categorieën. Ik kijk er naar uit om al die nieuwe gamemode's eens te kunnen spelen. Het topic is mooi en overzichtelijk ingedeeld. Ik zie dat Haunted een zeer mooie vooruit gang heeft geboekt. En daarmee een dikke proficiat naar alle mensen die hieraan hebben meegewerkt/ meewerken!
 

Dill

DiscordTeam
Staff member
Ceptyra
Ceptyra ✔
DiscordTeam
16 mrt 2016
76
79
212
20
Gelderland
Wauw dat zijn heel wat interessante gamemodes. Ben erg benieuwd naar Anarchy (doet me een beetje denken aan de vroegere Vanilla) en wie ik daar ga tegenkomen : >. Daarnaast is Skyblock natuurlijk altijd goed!
 

najtrebor

Legend
najtrebor
najtrebor ✔
Legend
28 okt 2015
233
29
192
19
ik kan nu al niet wachtten tot Skyblock komt!!! Erg leuk om te horen :D
Mochten jullie nog ideeën nodig hebben, wil altijd helpen, heb het hier tenslotte een hoop jaren gespeeld :P

Groetjes Robert-Jan
 

Katykana

Head Moderator
Staff member
Katykana
Katykana ✔
Head Mod
6 apr 2015
52
99
270
Belgenland
noot.space
Fijn om mezelf te mogen bewijzen als mod zijnde !
Ik kijk al uit naar alle leuke gamemodes die er komen :)

Groetjes Katrijn
 
 • Like
Reactions: happyfoxyboy