Hauntedmc hoofdstuk 2

Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste Haunties,

De hoogste tijd voor weer een nieuwsbericht over de server. Helaas heb ik het persoonlijk de afgelopen maanden zeer druk gehad, net als enkele andere staffleden.

Gelukkig kan ik melden dat er de komende tijd meer van ons te verwachten is! Maar wel gaan er enkele fundamentele veranderingen plaatsvinden.

Allereerst is het van belang te weten dat we in de 5 jaar tijd dat Haunted/Fokcraft draait altijd de community op plek 1 hebben geplaatst en vanuit daar zijn gegroeid over de jaren. We willen terug naar deze kern en gaan de server om onder andere die reden 'versimpelen'.

De kern van HauntedMC zal bestaan uit een actieve community, een actief betrokken en gemotiveerd vernieuwd stafteam en centraal de 4 grootste gamemodes Creative, Survival, Factions en Skyblock. Aandacht zal dus volledig daar gelegd worden.

De nadruk ligt als eerste om Survival zo snel mogelijk draaiende te krijgen, dit heeft dus absoluut de prioriteit bij ons. We zijn druk bezig met alle claims aan het overzetten en hopen dit binnen afzienbare tijd te voltooien. Waar mogelijk vragen we hulp van gemotiveerde haunties die veel ervaring met worldedit en schematics hebben (15+ leeftijd) die ons daarbij willen helpen. Voel je dus zeker geroepen om hierop te reageren, echter kunnen we niet iedereen laten helpen gezien het wel georganiseerd moet gebeuren.
De deadline voor het plaatsen van je claim in het survival1 topic is Woensdag 15 november 23:59.

De server zal dus flink gaan veranderen en we hopen dat dit snel een positief effect zal hebben. We focussen ons hierbij minder op uitbreiden en de kwantiteit en veel meer op de kwaliteit en de community. We hebben jaren lang met plezier aan HauntedMC gewerkt, maar op dit moment moeten we echt een stapje terug doen om met een frisse wind weer te gaan knallen als community.

We hopen op al jullie steun, want een server met een geschiedenis van bijna 700.000 unieke haunties en 12.000 forum leden heeft de aandacht nodig van alle leden van de community :smile:. Vanuit veel verschillende hoeken is hulp altijd welkom en we stellen het zeer op prijs. Komende tijd gaan we deze lap tekst uitwerken op de server en zullen jullie zeker het een en ander geüpdatet zien worden. We doen dit op een manier waarbij we proberen niemand te benadelen en alle features te waarborgen.

Wanneer er nieuws is zal dit meteen vermeld worden.

~Het hele stafteam.
 
Laatste update:

mylano

Supreme
megammo
megammo ✔
Supreme
28 mei 2017
31
14
124
24
fijn om te horen!
ben erg benieuwd wat er gemeld word!
(is het geen idee om iets van een wekelijkse update te doen trouwens...al zou dat vast veel werk zijn)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.