Haunted Terugblik #2

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey Haunted Peeps, hier volgt weer een overzicht wat er de afgelopen tijd gebeurd is.


Super Smash Bros
Zoals jullie allemaal al waarschijnlijk hebben gezien, hebben we vanuit het niets eigenlijk een Super Smash Bros server opgezet. Aanvankelijk zou deze in de Arcade 2 server komen, maar dit systeem werkt niet samen op een server met meerdere games, en moet dus echt apart draaien.

Wat is Super Smash Bros? Super Smash Bros is een franchise van nintendo die erg bekend is. Je speelt met characters uit bekende games, zoals mario en kirby. Het doel van het spel is de andere spelers te killen, een bekende manier om dit te doen is om iemand van de map te gooien. Nu hebben wij de versie van Super Smash Bros in Minecraft! Je speelt met zowel minecraft characters als sommige nintendo characters.

In de server werken we met een Gem systeem. Je wordt beloond op het winnen van spelletjes. Elk spelletje start met 4 personen. De nummer 2 krijgt 1 gem en de winnaar krijgt 2 gems. Met deze gems kun je vervolgens nieuwe characters unlocken of hats kopen.

Op dit moment zijn er 23 mappen beschikbaar, waarvan enkele klassiekers gemaakt door SethBling.
Deze server werkt met aparte ranks, de smasher rank (9,99) en de brawler rank (19,99) welke te koop zijn op shop.haunted-mc.com.

Arcade 2
De arcade 2 server is bijna klaar voor release. Deze zal bevatten, Quake, Skywars, Team Fortress 2 en TnTRun. TnTRun zal Super Smash Bros vervangen, omdat Super Smash Bros nu natuurlijk een eigen server heeft.

One in the Quiver
In Arcade 1 hebben we onlangs de One in the Quiver game erbij gedaan. De bedoeling van dit spel is simpel. Je start met 1 pijl. Als je iemand raakt is hij meteen dood en krijg je je pijl terug, als je mist ben je je pijl kwijt en moet je verder met je stone sword. De map is gemaakt door veel mensen van de haunted server, alle huisjes die op de map staan komen uit de Haunted servers.

Kleine dingetjes

Kleine dingetjes die komen gaan
Hier volgt een lijst met wat dingetjes die gaan komen:
  • Dynmap van Creative & SkyBlock
  • Factions: 5 PvP Arena's, Factions Dropparty huis & grotere servershop
  • Survival: Servershop af!
  • Mogelijk Mobs in Creative! (Met een maximum aantal per persoon)
  • Factions event: Ice VS Fire. Meer info binnenkort
  • Publieke banlijst op de website, kun je checken waarom iemand banned is, en voor hoelang.

Dat was het voor deze keer,
groetjes remymine & alle haunted staffleden
 
  • Like
Reactions: DuracellKonijn
Status
Niet open voor verdere reacties.