Haunted magazine verschuift naar 1 februari

Status
Niet open voor verdere reacties.
De staff is al volop bezig met het uittesten van de nieuwe dingen voor the Haunted Update. De meeste dingen werken al prima (:)). Echter hebben wij van remy te horen gekregen, dat de update van de server naar 1.8 verschuift naar januari. Nadat we dit te horen hebben gekregen hebben wij overlegd en afgesproken het magazine een maand later uit te brengen, aangezien het magazine in het teken van de Mega Update staat! En dan is het ook wel leuk dat het magazine compleet is.

De loterij daar in tegen blijft gewoon de oudejaarsloterij en zal op oudjaarsdag/avond getrokken worden! Deze vinden jullie dan op het forum/nieuwspagina! Best wel spannend.. wie zal die hoofdprijs van 1500 tokens gaan winnen? :eek: Je kunt nog steeds meedoen! Het is simpel : geef je naam door in het topic of via onze website. Al 33 Haunters waren je voor.

Tevens zijn wij benieuwd naar jouw beleving op de server. Wie is jouw favoriete stafflid en met wie kun jij het goed vinden? Met welke woorden beschrijf jij de server en in welk serveronderdeel speel jij het liefst? Ook hierbij maak je kans op tokens, dit wil je toch niet missen?

See ya soon!

ohT7EJV.jpg
 

RyanGo

God
iMrUniverse
iMrUniverse ✔
God
14 okt 2014
472
127
284
26
Belgïe
De cover ziet er geweldig uit !
 

RyanGo

God
iMrUniverse
iMrUniverse ✔
God
14 okt 2014
472
127
284
26
Belgïe
" Tevens zijn wij benieuwd naar jouw beleving op de server. Wie is jouw favoriete stafflid en met wie kun jij het goed vinden? Met welke woorden beschrijf jij de server en in welk serveronderdeel speel jij het liefst? Ook hierbij maak je kans op tokens, dit wil je toch niet missen? " Moet je dat nu verzenden naar de magazine? :)

[Edited] Laat maar, heb al gevonden ;)
 
Laatste update:

RyanGo

God
iMrUniverse
iMrUniverse ✔
God
14 okt 2014
472
127
284
26
Belgïe
Ooh ik dacht dat die foto de cover ging worden ^^ Dat bedoelde ik dus ;p
 

Arno Zeegers

Niet Verified
18 dec 2014
9
3
72
23
nicee de server is gwn 1 woord en dat woord is geniaal!!! hoeveel kost zo'n loterij ticket en kan je er ook meer dan 1 kopen???
 
  • Like
Reactions: jan28

engel_angelique

Niet Verified
3 dec 2014
2
0
30
20
jo met skyblock had ik 2 dia zwaarden en gistere door de restart zijn ze ge dyspawnt kan ik meschien 4 dia tregoed krijgen er waren ver epische encht. op wist niet waar ik deze commant neer moest gooien :)
 

Bauertje

Niet Verified
8 aug 2014
835
459
287
23
Ede, Het Koninkrijk der Nederlanden
Misschien beter om een nieuw topic te maken in dit forumdeel:
http://www.haunted-mc.com/forum/bugs.27/
Succes!
Overigens denk ik niet dat het veel zin zal hebben, men kan daar volgens mij niet veel aan veranderen, maar proberen kan altijd! ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.