Haunted christmas event 2017!

Status
Niet open voor verdere reacties.

SirDannyy

Supreme
SirDannyy
SirDannyy ✔
Supreme
25 jul 2015
223
49
237
22
Limburg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haunted Christmas Event 2017!
----------------------------------------------------------------------------
Hallo Haunties,

Binnenkort is het weer zo ver, de ijzige, koude kerstdagen komen eraan! Scholen zijn dicht, studenten zijn druk aan het leren en de volwassenen onder ons werken dan hard voor hun centjes. Maar dat betekent niet dat we de kerstdagen voorbij laten gaan als normale dagen. Daarom heeft het Discord haunted staff team 2 evenementen georganiseerd.

Discord event:

Op 25 december, ook wel de eerste kerstdag, is het Discord Kerst Event. Dit wordt op een speciale manier gedaan. Een grote en leuke Quiz met een prijs voor de eerste en tweede plaats. Uitleg en informatie wordt op de dag zelf uitgelegd in de chat!

Tijd:

Wil je graag meedoen? Join dan nu de discord haunted server:

https://discord.gg/ZBY6ams

Server event:

Het bouwteam heeft deze dagen hard gewerkt om een geweldig event voor te bereiden. Op 26 December organiseert het discord haunted staff team 2 evenementen op creative. Dit zijn de evenementen die we gaan organiseren:

– Climb to the peak!
– Looking the gifts.

(Tijd wordt later bekend gemaakt!)

Climb to the peak!

Volg een spannende, lastige parcour naar de top. Wie als eerste de top bereikt heeft, wint! (Prijs is momenteel nog niet bekend). De 2de plek en 3de plek krijgen een troost prijs!

Looking the gifts

Ohnee, afgelopen nacht vloog de Kerstman over creative heen met een bak vol cadeautjes. Opeens kwam er een enorme windvlaag waardoor de slee wankelde en aantal cadeautjes verloor. De kerstman merkte er niks van, maar toen hij thuis was en erachter kwam dat er aantal cadeautjes weg waren, belde hij het discord haunted team om een zoektocht te starten naar de zoek geraakte cadeautjes. Want anders hebben aantal kinderen geen cadeautjes met kerst. Daarom vragen we jullie hulp! Zoek alle cadeautjes en stuur je antwoord via conversatie naar dennie_ of Zyfy! Degenen die het juiste aantal cadeautjes geraden hebben, zullen verloot worden. De winnaar daarvan ontvangt een leuk prijsje

Heb je eventueel nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd contact opnemen met het Discord Haunted team. De leden van het Discord Haunted team zijn:

– Dimitri
– Daaann
– Dennie_
– Zyfy
– Random_Scream
– Barth

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar! Pssst… Niet teveel oliebollen eten he ;)


Discord Haunted staff team
 
Last edited:

happyfoxyboy

Community Ambassador
Staff member
happyfoxyboy
happyfoxyboy ✔
Ambassador
1 mrt 2016
131
141
285
16
Lunteren
Nice bedacht!! Ik ga er aan meedoen als t kan :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.