Farmen maar! SneakpeekN.3

RedRose0292

Bouwteam
Staff member
RedRose0292
RedRose0292 ✔
BouwTeam
6 jan 2019
50
65
167
de Apenheul
Heyy Haunties,

Inmiddels mogen we er gewend aan raken dat het weer tijd is voor een kijkje achter de schermen. Als je niet weet waar ik het over heb, check dan vooral even dit linkje https://www.hauntedmc.nl/threads/sneak-peak-time.15865/ , die je brengt naar het de allereerste post. Als je niet wilt weten hoe de komende bouwwerken eruitzien voordat ze gereleaset worden ben je hier niet op de goede plek .

Lopende project(en)

Ik blijf mezelf herhalen met het zeggen dat we op dit moment bezig zijn met skyblock. Het bouwen komt steeds meer op een einde, maar ook onze creativiteit is niet uitputtend. Hierdoor is het lastig om door te bouwen op het tempo dat we in medio herfst startte.

Deze week dan ook een vervolg waar wij vorige week beelden van lieten zien. Het is niet veel want het hele eiland blijft natuurlijk geheim tot de opening.

De eerste screen is een klein bloemenhutje, het doel ervan zal later natuurlijk duidelijk worden.

1627677318487.png


Als tweede de molen.. En deze komt te staan bij wat kan t ook anders… Het wheat veld.

1627677327300.png


Voor deze week blijven we in het farm thema. We willen als laatste deze kippenhokjes delen (waar je als speler zijnde in kan komen).
1627677333856.png


Dit was het weer voor deze week, volgende week een kijkje bij het jungle thema!

Daarnaast zijn wij nog opzoek naar bouwers om te helpen bij onze projecten, dus denk jij dat je binnen het team zou passen solliciteer dan via een ticket op https://hauntedmc.nl/support en wie weet bemachtig jij binnenkort dat lichtgroene tagje voor je naam.

Tot de volgende sneak peek!

~ Het HauntedMC bouwteam
 
  • Like
Reactions: Zaydrix and xBennie