Creative Updates! Animals!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey beste Haunted spelers!
Sinds kort heb ik (remymine),en vast ook andere staffleden, vakantie! Er is weer de tijd om veel nieuwe content te maken samen met het staff team!
Als eerste een update voor de Creative Server!

Animals
Ja je hoort het goed, we hebben animals aangezet op Creative! Deze stonden eerst niet aan omdat je in Creative ongelimiteerd mobs kunt spawnen waardoor de server ernstig kan laggen. Daar hebben we iets op,
er kunnen alleen animals gespawned worden als er in een straal van 30 om je heen minder dan 10 animals zijn. Ook zullen je animals jammer genoeg na 30 minuten automatisch dood gaan.
Dit is natuurlijk om lagspikes door de grote aantallen animals tegen te gaan, we hopen dat jullie het begrijpen, maar we hebben nu tenminste animals!
Je kunt alleen animals spawnen en killen op je eigen plots. Om iemand ook deze rechten te geven gebruik je /pa add .

Plot Plugin Update
De plot plugin heeft een update gehad. Er zitten niet al te veel nieuwe functies in, maar een groot aantal bugs zijn eruit gehaald. Ook is de plugin nu ready voor de komende 1.8 update.
Bovendien hebben we het volledig naar het Nederlands vertaald. Veel beter te begrijpen voor iedereen dus.

Spawn verhuisd.
De spawn stond voorheen in een aparte wereld waarbij je met een compass naar een plot wereld moest. Nu hebben we de spawn in de Gratis (Spelers) plot wereld gezet, zodat je direct via de plot commands kunt claimen of je naar je plot (/plot home) kunt gaan. Het compass bestaat niet meer. Donateurs kunnen nu via de /warp of /worlds commands naar hun plot werelden teleporteren.

e3f7ada0f8.jpg


Groetjes remymine & het haunted team!
 

LittleToNi10

Niet Verified
12 dec 2013
242
108
244
25
Free
Idd ik zat net te kijken
creative updates animals koetjes moeeeeh boeeee schapen krkokodillen HaleesjeditechtXD
 
Status
Niet open voor verdere reacties.