BuildBattle & GuessTheBuild

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.352
1.481
425
25
Rotterdam
hauntedmc.nl
Beste Haunties,

Sinds vandaag hebben we op /Creative 2 leuke nieuwe minigames! Waarschijnlijk kent iedereen het wel, Buildbattle! Ook hebben we Guess the build, een variant op BuildBattle.

BuildBattle

Buildbattle is een minigame waarbij je op je best moet bouwen. Alle deelnemers stemmen op een thema. Dit gekozen thema moet iedereen binnen 8 minuten zo goed mogelijk proberen te bouwen. Als de 8 minuten zijn verstreken is er een stemronde. Tijdens het stemmen geef je de andere bouwwerken een voor een een cijfer. Wie uiteindelijk de hoogste score heeft, wint het spel!

Hoe join ik buildbattle?
Op /creative kun je naar /warp buildbattle. Hier vind je de join signs. Ook kun je de losse commando's (/buildbattle join Classic) gebruiken om te joinen.

1611941056498.png


Guess the Build
Guess the build is een variant op BuildBattle. In Guess the build bouwt iedereen omstebeurt. Je krijgt een keuze uit 3 woorden. Terwijl jij het thema aan het bouwen bent is iedereen bezig om te raden wat jouw thema is! De tijd tikt hard, dus je moet snel bouwen. Uiteindelijk zal degene die het meeste goed geraden heeft en zelf het beste gebouwd heeft, het spel winnen.

Hoe join ik Guess the Build?
Ook voor dit spel ga je naar /creative en vervolgens naar /warp buildbattle. Hier vind je de join signs. Ook kun je de losse commando's (/buildbattle join ClassicGTB) gebruiken om te joinen.

We hebben op dit moment enkele honderden woorden toegevoegd. We zullen komende dagen nog veel meer (en vooral moeilijke) woorden toevoegen om het spel interessant te houden!

1611941747275.png
 

arthuritto

God
arthuritto
arthuritto ✔
God
2 dec 2015
8
9
107
18
zaandam
nog sneller dan een potje Skywars! (because of campers)