1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Website in een nieuw jasje

Discussie in 'Archief Nieuws & Onderhoud' gestart door remymine, 23 apr 2018.

 1. Beste Haunties,

  Zoals jullie kunnen zien hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. Wat ons betreft is het tijd voor vernieuwing, dus ook op de website!

  Zoals vertrouwd vind je alle linkjes bovenaan in de menu balk. We hebben hier nu ook een discord link aan toegevoegd. De FAQ pagina is hernoemd naar "Help". En de Shoutbox heet nu "Chat".

  De achtergrond van de website verandert elke maand dynamisch. Hierdoor is er dus een passend thema in dezelfde art style voor elke tijd van het jaar. De achtergrond van onze winkel verandert automatisch mee!

  Mochten jullie fouten ontdekken dan horen wij dit graag van jullie! Laat het hier in een reactie op het topic achter.


  ~ remymine & Team Haunted

   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
  • Creatief Creatief x 1
 2. Website style bugs zijn zo goed als allemaal opgelost :)
   
Laden...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.