1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Verbetering

Discussie in 'Factions' gestart door JustSnerfo, 10 jun 2018.

 1. Ik weet niet of het een nieuwe, of oude regel is. Maar het schijnt dus dat je 3 mensen nodig hebt om land te claimen. Ik vind dit een slechte regel, want zo hebben alleen de paar grote factions een kans. Factions is erg non-actief en ik denk dat het verbeterd kan worden door middel van deze regel af te schaffen. Ik erger me eraan omdat er dan NOG minder raids te vinden zijn, en anderen ergeren zich omdat ze geen faction kunnen maken. Hoe denken jullie erover?
   
  • Koekje Koekje x 1
  • Grappig Grappig x 1
  • Creatief Creatief x 1
 2. goed zo JustSnerfo
   
Tags:
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.