FenneEm
Reactie punten
11

Lid geworden
Laatst gezien

Profielposts Laatste activiteiten Posts Over mij Trofeeën

  • Na een tijdje afwezig te zijn geweest maar weer eens online... kom je er achter dat het enige dat je speelde weg is! *jank*
    En dan ben je geband door owner remymine zonder een reden te krijgen. Heeft broertje iets uit gehaald? die zit echt niet op mijn account XD
    remymine
    remymine
    Zie antwoord op ticket. Het ging om een IP ban, niet een ban op jouw account precies. Als het goed is zou je weer toegang moeten hebben. Excuses voor het ongemak.
    FenneEm
    FenneEm
    @remymine Oke is was al geschokken, ik wist niets van het ''geitje'' tot 15 min geleden XD
    Zal een tijdje niet aanwezig zijn op het forum of server, ben niet echt blij met wat er de afgelopen dagen hier heeft plaats gevonden (heeft met retep te maken! familie blijft familie) dus ga nu gezellig met Retep, Snek en een paar andere bekende spelen (NIET HIER DUS)
    Ben niet blij er worden fijne en vriendelijke admins ontheven van hun plicht en daardoor stoppen ze helemaal als staff en nu de video op youtube!: sorry maar ik voel me steeds minder op mijn gemak hier.
    remymine
    remymine
    Je weet dat hier niks van klopt, en dat het verhaal achter de staffleden nergens verteld is. Wij weten het echte verhaal en niet een vage kerel op youtube.
    FenneEm
    FenneEm
    ik ga dit even in een conversatie plaatsen want dit misverstand vereist wel een uitleg
    One of the deep secrets in life is that all that is really worth doing is what we do for others.
  • Laden…
  • Laden…
  • Laden…
  • Laden…