Vanilla PvP Server!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey jongens en meisjes van HauntedMC

Vandaag hebben we een nieuwe extra server geopend. Vanilla PvP. Deze server is te bereiken via het compass of de /server vanilla (of /vanilla) command.

Deze server is heel simpel: survival zonder plugins met pvp enabled. Het is dus als het ware singleplayer met andere mensen. Het leuke hieraan is dat je eens al je luxe commands aan de kant moet leggen, en veel voorzichtiger en bedachtzamer te werk moet gaan. Denk aan alle afstanden zelf lopen en gebruik moeten maken van minecarts voor lange afstanden.

In deze server staan de minecraft achievement notificaties aan. Dus ook leuk om te zien wanneer iemand bijvoorbeeld diamonds voor het eerst hakt.

Verder zijn er weinig regels in de server. Griefen en raiden is toegestaan en er mag gekilled worden. De gebruikelijke server regels zoals niet schelden, niet spammen, niet hacken en niet adverteren blijven natuurlijk wel gelden.

Veel plezier gewenst!
 

Raff

Supreme
Raff_Gnarrkill
Raff_Gnarrkill ✔
Supreme
23 mrt 2014
380
139
234
36
In de buurt van Eindhoven
ooohja kicken, dan is vanilla echt al een heel stuk beter te doen :D nooit meer hele pokke eind lopen vanaf de spawn hehehe, en als je ver weg bent en je hebt niet heel veel stuff vast kan je ook gewoon ff ergens af jumpen en hoppakee, je staat weer bij je bed :P
 

flecx

Niet Verified
3 apr 2014
45
9
84
24
Location unknown
haha zit nu ook 10000 blokken van spawn maar mag je ook op het plafond van de nether komen? zo ja hehehe
 
Status
Niet open voor verdere reacties.