1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Update van het hauntedmc netwerk

Discussie in 'Archief Nieuws & Onderhoud' gestart door remymine, 21 apr 2018.

 1. Beste Haunties,

  Afgelopen nacht hebben we belangrijk onderhoud verricht aan het netwerk van HauntedMC. Een aantal handige functies is er voor jullie bijgekomen!

  Stabiliteit en bereikbaarheid

  Het belangrijkste aan de servers van HauntedMC is natuurlijk dat de server goed bereikbaar is en dat de server stabiel draait. Dit wordt geregeld door de Proxy server. Deze heeft al een tijd geen update meer gehad. We hebben dus deze kans gegrepen en hebben alle plugins geüpdatet naar de allerlaatste versies. Bovendien zijn er veel plugins vervangen voor betere varianten en hebben we nieuwe features toegevoegd!

  Vernieuwde friends plugin

  We hebben de Friends plugin vernieuwd. We hebben een nieuw type database hieraan gekoppeld wat er helaas voor heeft gezorgd dat iedereen opnieuw zijn/haar friends moet toevoegen.
  52ff84f30ded78ae4b5993fe5579912a.png

  Zoals jullie kunnen zien hebben we ook de layout aangepast. Het is nu overzichtelijker en beter te zien of het om een privé friends bericht gaat of om een broadcast. De commands zijn hetzelfde gebleven.
  Ook is het nieuwe friends limiet gezet op 500 friends per persoon (+-50 pagina's).

  68720298e52de1cc4fcf687dda46743e.png

  Report terug?

  Ja het is weer terug! /report <naam> <reden> werkt weer op alle servers van HauntedMC. Wanneer stafleden online zijn zullen ze een melding ingame krijgen van de door jou gemaakte report.
  We zullen er alles aan doen om er op tijd bij te zijn. Helaas kan het voorkomen dat er even niemand beschikbaar is, indien je merkt dat dit het geval is kun je altijd nog een report maken op de ouderwetse manier op onze Support pagina!
  2634fa2b2f9bc0fdf8dde3236cce42df.png


  Shoutouts voor donaties!
  We waarderen jullie steun enorm en als extra bedankje willen we dit tonen door middel van een shoutout op elke server bij iedere aankoop in de HauntedMC winkel. Uiteraard delen we hiermee geen privé informatie. Enkel je username en het artikel komen in de shoutout te staan. We hopen dat jullie dit kunnen waarderen.
  0ee63f109263ffacaf06ea7e59126759.png


  Een nieuwe look!

  Ja je zag het inmiddels al goed, we hebben een nieuwe look in de minecraft multiplayer lijst. We hebben gekozen voor een basis bericht dat er standaard staat en dat automatisch dynamisch veranderd bij elke update en bij elk event!
  bd6429bae64543d4052ea3e3d98badcf.png

  Zo hebben we bij elke dropparty van te voren mededelingen. Deze zijn te zien 15 minuten, 10 minuten en 5 minuten van te voren. Ook zal tijdens de dropparty een mededeling te zien zijn. We hopen dat dit de aandacht voor dit soort events en dropparties verhoogd en dus voor meer deelnemers zorgt!

  Zoals te zien in het topic voor de survival dropparty en het topic van de skyblock dropparty hebben we al enorm veel verbeterd aan deze events!

  c6a9748c5bac377eb51461a6733b485d.png


  Overige features

  • Het /ping commando waarmee je ping in milliseconde tot HauntedMC te zien is, is weer beschikbaar.
  44e4b6e692e83a91213a5790c96671d3 (1).png
  • Ook hebben we een handige Onderhoud mode toegevoegd aan het netwerk. Hiermee is het voor iedereen duidelijk wanneer de server onbereikbaar is voor onderhoud!

  Dit was het voor deze keer. Er komt vanavond of morgen een extra nieuwsbericht over de nieuw aangenomen Moderators en Bouwers, de vernieuwde Manager functies en de nieuwe bouwserver die we tot onze beschikking hebben.

  ~ Remymine en Haunted Team
   
  #1 remymine, 21 apr 2018
  Last edited: 21 apr 2018
  • Koekje Koekje x 3
  • Winnaar Winnaar x 1
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
  • Optimistisch Optimistisch x 1
 2. Het zijn die kleine details dat het geheel beter maakt :kissingcat:
   
  • Mee eens Mee eens x 1
  • Optimistisch Optimistisch x 1
 3. Wow remy, ik wachtte al een tijdje op de nieuwe update. Het is even wennen, en ik moet al mijn vrienden opnieuw instellen, maar jullie hebben goed werk verricht! (Verstuurd vanaf moeders telefoon, kan spelfouten bevatten.)
   
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
  • Optimistisch Optimistisch x 1
 4. Tofff
   
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
  • Optimistisch Optimistisch x 1
 5. Yeah! Much more to come!
   
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
 6. Top!
   
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
 7. Nice veel nieuwe updates.... betekent dit het begin van een nieuwe hauntedmc met meer speler....
   
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
  • Optimistisch Optimistisch x 1
Laden...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creëren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.