1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Spawners hakken op faction

Discussie in 'Factions' gestart door skyblockdylan, 13 jun 2018.

 1. Op skyblock kan je geen spawners hakken en als je ze plaats krijg je van een skeleton spawners een pig. Kan hier alstublieft naar gekeken worden @Selinya weet niet wie hier over gaat dus als ik bij jou niet goed zit selinya wil je dan even door ge
  ven alvast erg bedankt
   
 2. Hij bedoelt zeker factions -,-
  Ben ik ook mee eens tbh. Erg irritant dat er geen silkspawner plugin meer in zit ofzo. Er is sowieso sprake van verwaarlozing door mods op factions, misschien eens naar kijken :D. Ik ben hierdoor ook al een blaze, squid en skelly spawner kwijt...
   
 3. Wij doen ons best maar wij hebben ook niet alle permissions om dit probleem te kunnen fixen. We hebben het al wel door gegeven.
   
 4. Snap ik Gert Jan.
  Bedankt voor de moeite by the way.
  Lang leve haunted :D
   
Laden...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.