Sollicitatie Tips

Moderators zijn cruciaal op een server. Ze zorgen er voor dat de spelers een zo gezellig mogelijke tijd op de server hebben. Als spelers ergens hulp mee nodig hebben kunnen ze bij de moderators terecht of als er een conflict is bemiddelen zij die. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen staan de spelers en hun plezier op de eerste plek van een Moderator.

Je moet een sollicitatie eigenlijk zien als het moment om je motivatie voor deze functie te uiten. Waarom zou je *functie* willen zijn en wat heb jij toe te voegen aan deze server? Het is namelijk niet alleen maar een leuke tagg voor je naam en andere extra’s, je zet je eigen speelplezier namelijk op de tweede plaatst. Ook is het goed om te weten hoe je met andere spelers omgaat en wat voor persoonlijkheid je hebt Het is belangrijk om in de sollicitatie de indruk achter te laten dat je deze functie serieus neemt en er moeite voor wil doen. Door alleen de + en – punten van je persoonlijkheid te benoemen kom je er niet.

Daarnaast is het versturen van de sollicitatie niet alles. Eigenlijk begint het al véél eerder, als speler op de server zelf natuurlijk! Hoe lang je hier al speelt laat ook zien dat je geeft om de community en met de mensen overweg kunt. Maar als je al een aantal overtredingen op je naam hebt staan krijg je het tegenovergestelde effect.

Uiteindelijk kun je dan met je sollicitatie terecht bij https://www.hauntedmc.nl/forum/forums/vactures.181/ daar staan vacatures open voor de functies die we op dit moment kunnen gebruiken.
 
Laatste update: