1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het is tijd om te praten...

Discussie in 'Archief Nieuws & Onderhoud' gestart door remymine, 27 apr 2018.

 1. Beste Haunties,

  Van tijd tot tijd is het leuk om een goed gesprek met elkaar te hebben. Maar doen we dit op Teamspeak of op Discord?

  Wat zijn Teamspeak en Discord?
  Discord is een programma waarmee gebruikers een bepaalde server kunnen joinen waarbij gebruik kan worden gemaakt van zowel chat als voice channels. Het is een ontzettend leuke ontmoetingsplek voor de community naar ons idee.

  Op Teamspeak kan een gebruiker een server joinen waarop alleen voice channels te vinden zijn. Een hele leuke en handige plek om met elkaar te praten! En dat is nou net waar de verandering in zit: onze voorkeur voor voice chat gaat vanaf nu uit naar Teamspeak.

  Onze servers
  Op dit moment hebben we zowel een Teamspeak (IP: ts.hauntedmc.nl) en een Discord server waar jullie gebruik van kunnen maken.
  We hebben over de afgelopen maanden een grote userbase op discord weten te krijgen met +-500 actieve accounts. Echter hebben we opgemerkt dat hier vrijwel nooit de voice channels gebruikt worden.

  Teamspeak voor voicechat
  Op Teamspeak zijn er altijd wel mensen te vinden in onze voice channels. We hebben daarom de keuze gemaakt dat alle voice channels op Discord per onmiddelijke ingang verdwijnen. Hier zullen alleen nog chat channels te vinden zijn.
  Voor voice chat kan je terecht op onze gezellige teamspeak server.

  Hoe join ik Teamspeak?
  Hiervoor dien je de Teamspeak 3 Client te downloaden. Vervolgens kun je simpel joinen met je minecraft username en het teamspeak IP: ts.hauntedmc.nl

  Zie ook: https://www.hauntedmc.nl/forum/documentatie/hoe-download-en-gebruik-ik-teamspeak.5/

  ~remymine en Team Haunted
   
  #1 remymine, 27 apr 2018
  Last edited: 27 apr 2018
  • Kirby Kirby x 3
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
  • Koekje Koekje x 1
  • Winnaar Winnaar x 1
 2. Ik zit nu nog niet zo vaak op discord en teamspeak, maar daar komt hopelijk verandering in!
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 3. Zelf vond ik Teamspeak altijd al wat handiger voor voice, minder toeters en bellen.
  Al is het wat moeilijker om in 2018 het te beginnen gebruiken, minder materiaal voor het oog.
  Zal zelf wat meer op voice komen, is altijd tof om met mensen in de community te praten ;)
   
  • Kirby Kirby x 1
Laden...
Similar Threads
 1. remymine
  Reacties:
  11
  Bekeken:
  210.166
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.