Haunted loterij!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Dimitri

Supreme
Dimitrii
Dimitrii ✔
Supreme
6 okt 2014
3.294
277
382
24
het Noorden van Noord-Holland
www.youtube.com
Beste (Creative) spelers van HauntedMC,

Binnenkort is het 2018 en dat betekent een gloednieuw jaar met nieuwe kansen en voornemens. Waar ga jij aan werken volgend jaar? Ga je proberen te stoppen met een verslaving? Wil je studeren? Baan vinden of proberen elke week te sporten? Dat zijn allemaal mooie voornemens.

Om alvast een mooie start van te maken organiseert het Discord-haunted team een nieuwjaars lotterij! Het nieuwjaars-loterij wordt gehouden op Creative. DIt betekent niet dat spelers van andere gamemodes niet mee mogen doen. Het Event wordt serieus genomen door het team, de prijs is daarom ook van echt geld.

Wat houdt het Event in?
Op elke loterij moet je loten kopen. Wij hebben een speciale inzamelings-gebouw gemaakt waar jullie je loten kunnen kopen. Het maximale aantal per persoon zijn 5 loten. Dit om te zorgen dat er geen voordeel is voor de 'rijkere' en 'meer spelende' spelers op Creative.

1 lot is 150 creacoins. Bij je aankoop ontvang je een ticket. Uiteraard, het is Creative, dus kan je het lot kopiëren. Het team noteert alle gekochte loten per persoon op een document. Het kopiëren van een lot is dus onnodig. Uiteraard wilt iedereen de prijs weten.

De winnaar krijgt een prijs van maximaal 25 euro uit de Haunted winkel. Er wordt maarliefst 2x een lot getrokken, dus grijp je kans. Donatie's mogen altijd, dit kan betekenen dat er meer loten getrokken worden en dus meer prijzen vallen. De loten worden getrokken op 4 januari. De winnaars worden vermeld op het forum, Discord en ingame. Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie zijn bij het team. Maak er nog een knallend einde van.. en doe voorzichtig met vuurwerk.

Fijne feestdagen nog.
 
  • Like
Reactions: het_MC_Meisje
Status
Niet open voor verdere reacties.