Een frisse start!

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey Haunties,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien is de website weer online en zijn alle gamemodes die via de hub beschikbaar zijn open! Goed nieuws dus, tijd voor een frisse start!

Server Onderhoud
Server onderhoud was drastisch nodig. We hebben het totaal aantal dedicated servers dat we hebben om HauntedMC te hosten teruggebracht naar 1 omdat we in de kosten moesten snijden. Tevens hebben we de software en het besturingssysteem dat op deze server draait geüpdatet.

Vervolgens zijn de databases opgeschoond en geüpdatet en zijn ze voorzien van een veel betere beveiliging. Daarna waren de gamemodes zelf en de website aan de beurt. Bijna alle bugs die gemeld werden afgelopen maanden hebben we kunnen oplossen en alle servers zijn gepatched en geüpdatet naar de meest recente versie van Spigot. Bovendien zijn de plugins zijn een voor een nagelopen en updatet.

Dit alles heeft als effect gehad dat de servers nu enorm soepel draaien op een redelijk betaalbare schaal. De opstart tijden van veel gamemodes zijn van 1-2 minuten naar < 20 seconden gegaan puur door het optimaliseren. Daar zijn we natuurlijk behoorlijk blij mee en we hopen dat jullie zonder klachten kunnen spelen op de servers.

Jullie zijn dus hartelijk welkom op de gamemodes Survival, Creative en Skyblock die wij nu hosten! We hopen samen met jullie de servers voortaan altijd bug-vrij te kunnen houden en leuke nieuwe functies toe te voegen. Mocht je ideeën hebben dan zijn deze altijd welkom op het forum.

De EULA/Winkel..
Helaas nadert 20 juli, de dag dat wij officieel van Mojang aan de EULA moeten voldoen. Dit betekent dat wij GEEN niet-cosmetische items in de winkel meer mogen verkopen. Een cosmetisch item is een functie die er allen is voor het mooie (een pet, disguise, nickname, een /hat, etc...). Iedereen die dit echter VOOR 20 juli heeft gekocht in de winkel mag alles houden. Daarom hebben wij een kortingsactie tot 20 juli vlak voor de winkel verandert om iedereen nog een kans te geven een rank (of iets anders) naar keuze te krijgen.

Het gaat dus na 20 juli een lastiger verhaal worden om alles te kunnen bekostigen en daarom hopen wij juist NU op jullie steun om een grote backup te maken aan geld zodat we de server in ieder geval gegarandeerd nog een hele tijd online kunnen houden. Elke bijdrage helpt, mocht je hier interesse in hebben bekijk dan even winkel.hauntedmc.nl.

Dit nieuwsbericht wordt snel vervolgd met de huidige blik op de toekomst en de plannen die daarin voorkomen! Stay tuned :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.