1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gesloten Bug factions

Discussie in 'Problemen & Bugs Melden' gestart door JustSnerfo, 8 jun 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Op factions is er een soort van "Bug". Heb het al gemeld aan moderators. De silkspawners mod ligt eruit.

  Ik was dus rustig aan het minen in the nether, en ik ben blij, want ik zag daar een Blaze Spawner. Ik mine die spawnet (Met silk inderdaad) En ik krijg niks... ook had ik een chicken spawner en die plaatste ik en er kwam een pig spawner. Voor het eerste verhaal is marijn18 mijn getuige, die samen met mij de blaze vond, en het tweede verhaal is yologamer06 getuige, omdat ik die spawner in zijn huis plaatste.

  Jammer dat ik die blaze kwijt ben :(. Ik ben al lang blij als silkspawners terug komt.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.