[Aanvragen] Stars of appreciation

Beste Haunties

Vandaag introduceren wij iets bijzonders voor onze trouwe spelers die ons door de tijd heen enorm hebben gesteund. De door ons bedachte 'Stars of Appreciation' (Sterren van waardering) zullen, indien door de speler gewenst, in de chat voor je naam worden gezet.

Waarom is dit er?

We hebben achter ons een heel legioen aan sterke haunted supporters die ons al jaren steunen en online hebben gehouden. In zowel tijden van groei als krimp stonden zij achter ons en hebben we het een en ander meegemaakt. Van een kleine server met 18 slots, tot een record van 1200 haunties tegelijk online, en het behalen van de mijlpaal van een half miljoen unieke Haunties!
Vele van jullie moesten eens weten wat een enkeling van jullie wel niet betekend heeft voor HauntedMC door middel van donaties en aankopen in onze winkel.

Vanaf vandaag willen wij onze waardering naar jullie in de vorm van een kleine cosmetische functie uiten. Dit is volledig je eigen keuze en komt dus niet automatisch voor je naam te staan. We respecteren de privacy van degene die niet willen dat hun bijdrage openbaar gemaakt wordt.


Hoe krijg ik deze?
Aan de hand van het totaal bedrag van al je aankopen (geldig op alles) en al je donaties wordt een bepaald sterren aantal voor je naam gezet. Beginnend vanaf 100 euro totaal, en ja dat zijn er op dit moment al redelijk wat! En daar zijn we enorm trots op.

De waarde van het totaal bedrag bepaalt welke Star Tier je krijgt. Er zijn in totaal 9 tiers.
In de volgende afbeelding laten we ze zien inclusief de waarde die eraan gekoppeld is.

1586799784778.png


Let op: We verkopen dus geen sterren. Het is een waardering van ons naar onze trouwe supports en wordt bepaald naar aanleiding van het totaal dat ze in de server hebben gestopt.


Hoe vraag ik dit aan?
Je kunt hier in ditzelfde topic je minecraft naam vermelden indien je denkt/weet meer dan het minimum van 100 Euro aan de server te hebben besteed. Indien je het niet zeker weet kun je het ook zeker navragen hierzo. Nadat we het hebben nagekeken zul je meteen in het spel voor je naam de ster(ren) zien. Indien je het totaal hebt verhoogd kun je opnieuw een verzoek indienen (als het nog niet door ons is opgemerkt) en je Star Tier zal verhoogd worden.

Bedankt allemaal, echt bedankt!
Wij doen dit alles uit een teken van waardering voor de mensen die ons zo enorm steunen. Uiteraard zijn wij een ieder dankbaar, ook als zij geen ster hebben. Elke euro is er weer een om de server online te houden en uit te breiden. Mocht het nou simpelweg niet mogelijk zijn, om welke reden dan ook, zijn wij alsnog enorm dankbaar dat je HauntedMC als thuisbasis hebt gekozen. Echt namens de hele server staff dank aan iedereen!


We hopen dat jullie dit een toffe update vinden.
Nogmaals: Indien je hier niet van gediend bent, het is zeker niet verplicht, enkel voor degene die de waardering op deze manier willen ontvangen.

~ Het hele staff team
1000 maal dank Haunties!
 
Laatste update:

remymine

Owner
Staff member
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.689
1.793
425
28
Rotterdam
hauntedmc.nl
Aanvragen zijn weer verwerkt. Nieuwe verzoeken zijn altijd welkom!
 

happyfoxyboy

Community Ambassador
happyfoxyboy
happyfoxyboy ✔
Ambassador
1 mrt 2016
156
163
300
19
Velp
Check, sterretje numero zes binnen? :yum:
 

Nyborh

Supreme+
Nyborh
Nyborh ✔
Supreme+
22 jul 2015
64
9
137
23
West-Vlaanderen
Hoe ver zit ik van de volgende tier sterren?
Nevermind, zag niet dat je op een vorig bericht gereageerd had, mijn excuses. Negeer deze dus maar
 

Nyborh

Supreme+
Nyborh
Nyborh ✔
Supreme+
22 jul 2015
64
9
137
23
West-Vlaanderen
Net terug een aankoop gedaan, en kom wss in aanmerking voor de next tier.