1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Recente Activiteit

Activiteiten-stroom voor alle geregistreerde leden op HauntedMC - play.hauntedmc.nl.

 1. Joeyzhangshuo08 rated Timon's post Mee eens in the thread Lanzaned sint event.

  Joepie

  13 dec 2018 om 17:42
 2. Dimitri reageerde op het topic Kerst bericht!.

  :o

  11 dec 2018 om 12:50
 3. skyblockdylan reageerde op het topic Even een update vanuit lan zelf..

  Heb je inmiddels al een uitnodiging binnen van het Erasmus mc en hoe gaat het met reilen en zeilen binnen het Keizerrijk Nick?

  9 dec 2018
Laden...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creƫren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.