1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
sep
06
[​IMG]
Hey Haunties,


Een paar leden van het Staffteam hebben bedacht een Award show te houden die over de hele server gaat plaats vinden. Hoe het in elkaar zit en hoe het allemaal gaat verlopen in de aankomende weken ga je hieronder allemaal stap voor stap lezen. Indien er daarna verder nog vragen zijn kunnen die gesteld worden onder in de reactie's of via een conversatie of Discord.

[​IMG]

Wat is de Award show?

Met deze award show kunnen er maar liefst 7 mensen een prijs ontvangen!
Elke winnaar krijgt het volgende:

- Speciale rank op de HauntedMC Discord server.
- 1x Legendary key
- 2x Epic key
- 3x Rare key
- 10.000 Creative-. Survival of Skyblock coins na keuze.

Je kan winnen door de spelers die op je zullen stemmen voor een bepaalde categorie. Met de award show zijn er 7 categorieën. Meer lees je hieronder.

[​IMG]

[​IMG]

Hoe gaat het allemaal in zijn werking?

Als allereerst klik je op deze link

Bij het klikken van deze link zie je allemaal vakjes staan waarin je kan typen.

Als stemmer kies je bij elke categorie een speler uit die deze prijs volgens JOU moet winnen. Uiteindelijk wordt na 1/2 week/weken het formulier weer gesloten, zodat we de gekozen spelers gaan tellen.

Niet lang daarna volgt er nog een formulier. Bij elke categorie worden de 4 meest genoemde namen genoteerd in...​
jul
16
[​IMG]

[​IMG]

Beste Hauntie's,

Er staat een groot Event voor de deur waar iedereen mee kan doen!

[​IMG]

Het Staff en Bouwteam hebben gewerkt aan een super tof Event waar veel prijzen mee te verdienen valt.
Het Event is te vinden bij ./Warp Events. Voordat je mee doet aan het Event vragen wij jou of je van te voren de regels kan lezen, zodat het voor iedereen leuk is en blijft.

Het concept is als volgt:
Er staan 2 gigantische zandbakken met allemaal kisten erin verstopt.
In de kisten zitten items, zoals crates, blocks, spawners, tools en books met de prijs erin geschreven.
Om het interessant voor jullie te maken vertel ik alvast van je allemaal kan winnen:

- 20.000 coins
- 10.000 coins
- 5.000 coins
- 2.000 coins
- 1.000 coins

- 20 verschillende Enchantedbooks
- Verschillende Enchanted tools

- Legendary Crate key
- Epic Crate key
- Rare Crate key
- Vote Crate key

- Obsidian
- Emerald Blocks
- Diamond Blocks
- Gold Blocks
- Iron Blocks
- Redstone

- 12 verschillende soorten Spawners
- Parrot Eggs
- Polarbear Eggs

- Een boekje met een Rank upgrade.
(Dat betekent dat je desbetreffende rank met één rank wordt geüpgraded.

- Verschillende ranks bijvoorbeeld:
(Supreme, God, Legend, Elite, Premium)

Het is de bedoeling dat je op zoek gaat naar de kisten waar al deze items verstopt zitten. Door deze kisten te vinden zal je eerst met een EIGEN gemaakte shovel alles moeten weggraven en op zoek moeten gaan naar de kisten. De kisten liggen goed verstopt in de 2 grote bakken. Het maakt overigens niet uit in welke bak gaat minen....​
jul
12
Heyhey Haunties,

De mogelijkheid om te solliciteren voor Moderator gaat weer van start!

Let op dat de minimale leeftijd om te kunnen solliciteren 15 jaar of ouder is.
Wees niet getreurd als je te jong bent, want ook jij kan ons helpen met nieuwe ideeën!

Ben jij bereid om voor het Staff-team, maar ook voor de spelers klaar te staan? Solliciteer dan nu!

jul
08
Hey Haunties,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien is de website weer online en zijn alle gamemodes die via de hub beschikbaar zijn open! Goed nieuws dus, tijd voor een frisse start!

Server Onderhoud
Server onderhoud was drastisch nodig. We hebben het totaal aantal dedicated servers dat we hebben om HauntedMC te hosten teruggebracht naar 1 omdat we in de kosten moesten snijden. Tevens hebben we de software en het besturingssysteem dat op deze server draait geüpdatet.

Vervolgens zijn de databases opgeschoond en geüpdatet en zijn ze voorzien van een veel betere beveiliging. Daarna waren de gamemodes zelf en de website aan de beurt. Bijna alle bugs die gemeld werden afgelopen maanden hebben we kunnen oplossen en alle servers zijn gepatched en geüpdatet naar de meest recente versie van Spigot. Bovendien zijn de plugins zijn een voor een nagelopen en updatet.

Dit alles heeft als effect gehad dat de servers nu enorm soepel draaien op een redelijk betaalbare schaal. De opstart tijden van veel gamemodes zijn van 1-2 minuten naar < 20 seconden gegaan puur door het optimaliseren. Daar zijn we natuurlijk behoorlijk blij mee en we hopen dat jullie zonder klachten kunnen spelen op de servers.

Jullie zijn dus hartelijk welkom op de gamemodes Survival, Creative en Skyblock die wij nu hosten! We hopen samen met jullie de servers voortaan altijd bug-vrij te kunnen houden en leuke nieuwe functies toe te voegen. Mocht je ideeën hebben dan zijn deze altijd welkom op het forum.

De EULA/Winkel..
Helaas nadert 20 juli, de dag dat wij officieel van Mojang aan de EULA moeten voldoen. Dit betekent dat wij GEEN niet-cosmetische items in de winkel meer mogen verkopen. Een cosmetisch item is een functie die er allen is voor het mooie (een pet, disguise, nickname, een /hat, etc...). Iedereen die dit echter VOOR 20 juli heeft gekocht in de winkel mag alles houden. Daarom...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creëren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.