1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
nov
23
Lieve haunties,

Zijn jullie allemaal een beetje braaf geweest? Want nu de Sint weer in het land is, moeten wij ons weer van onze beste kant laten zien!

Graag introduceren wij ons sint event, waar we nog een ander tintje aan toevoegen: namelijk onze lieve Admin lanzaned.

Om lanzaned te eren, geven wij jullie dit sinterklaas event vanuit zijn naam. Met zijn allen willen wij hem heel veel kracht, moed, maar vooral heel veel liefde toewensen. Iets wat deze man zeer zeker verdient. Iedereen ook heel erg bedankt voor alle liefde die jullie al tonen. Dat doet een mens goed om te zien!

Het event:

Zoals elk jaar weet de Sint weer na alle problemen netjes aan te meren. Wij zijn bang dat dit op haunted net even niet het geval is. De boot + cadeautjes zijn namelijk op de zuidpool beland en het ziet er niet naar uit dat deze nog aan land gaat komen.

Dat word dan maar zelf op zoek gaan he?? Trek vooral je spring schoenen aan, neem je duikbril mee en vergeet niet wat eten mee te nemen om de kou te trotseren.... o en natuurlijk wat ruimte in je inventory zou ook wel handig zijn!

Na het event zal er duidelijk worden waar de cadeaus voor dienen en zal er weer de mogelijkheid ontstaan om een cadeau in te ruilen voor iets voor op creative.

Wanneer: 1 december
Hoe laat: 19:30
Waar: /warp sint

Doe vooral gezellig mee en geniet van ons event!

Groetjes,

Haunted Staff Team
okt
28
Halloween Event
Beste haunties,

Halloween staat weer voor de deur en dit willen wij graag met jullie vieren.
Wij hebben daarom gekozen om 3 november een event voor jullie te organiseren. Dit zal gaan om een parkour/maze event, die gehouden zal worden in survival. Dat betekent niet dat alleen de survival spelers een prijs kunnen winnen, want je kunt namelijk een prijs kiezen in een gamemode naar eigen keuze.

Event 1:
Wanneer: 3 nov om 13.30 uur.
Waar: survival -> /warp Halloween

Event 2:
Wanneer: 3 nov om 19:00 uur.
Waar: survival -> /warp Halloween

Prijzen:

Plek #1
- 10.000 Creative/Survival of Skyblock coins na keuze.
- 10.000 Claimblocks op Survival.
- 1x Legendary key in skyblock of survival.
- Premium Petspakket ( heb je deze al dan kun je ze aan een vriend geven)

Plek #2
- 5.000 Creative/Survival of Skyblock coins na keuze.
- 5.000 Claimblocks op Survival.
- 1x Epic key in skyblock of survival.

Plek #3
- 2.500 Creative/Survival of Skyblock coins na keuze.
- 2.500 Claimblocks op Survival.
- 1x Rare key in skyblock of survival.

Winnaars:

Plek #1
- ItzMeHenk
- ChrissyBaas

Plek #2
- bassie_3108
- Jordi_

Plek #3
- Evergloww
- LarsGamerNL

Mvg,

Haunted staff
okt
10
Hallo Haunties,

In de afgelopen weken is er een hoop gebeurd.
Er is een grote update geweest in het Staffteam, maar ook op de server zijn er genoeg dingen in de tussentijd veranderd.

Nieuwe Moderators:

Wij als Staffteam hebben erg veel sollicitatie's binnen gekregen van jullie, en zijn dus ook blij met jullie interesse! Helaas moesten wij maar een paar sollicitanten eruit pakken die net wat beter een sollicitatie had opgestuurd. Na meerdere rondes gehad te hebben zijn er 3 nieuwe Moderators uitgekomen die de komende maand als proef gaan rondlopen op de server, maar ook gaan functioneren op de website en Discord.

Wij verwelkomen de volgende nieuwe Moderators:
@anasvp bekend als anasvp
@mylano bekend als megammo
@Xzero119 bekend als Xzero119
Zij zijn voor momenteel de laatste aanvulling geweest voor het team. Dat betekent dat de rest het niet heeft gehaald en dus het de volgende keer weer kan proberen. De Moderator sollicitatie is hierbij dus ook weer gesloten!​
Nieuwe Spawn:

Voor de spelers die het nog niet hadden gezien.. de Creative server heeft een nieuwe server spawn!
Probs naar de bouwers die dit in elkaar gezet hebben!

[​IMG]


In de aankomende weken zal er nog meer worden geüpdatet. We houden jullie op de hoogte!
Indien er nog ideeën zijn voor eventuele veranderingen horen we dat graag!

Mvg,
Het Hauntedmc Staffteam!

[​IMG]
sep
23
Beste Haunties,

Spannend nieuws!
Afgelopen tijd heb ik met enkele staffleden gepraat over de toekomst van HauntedMC. Ik heb helaas steeds minder tijd om de servers te beheren. Daarom heb ik besloten dat ik enkel nog het hoogstnoodzakelijke ga doen. Ik neem dus een stapje terug. Mocht je mij willen bereiken kan dat natuurlijk nog altijd.

Een nieuw Admin team dat gaat bestaan uit @Joeri076 , @Lanzaned , @wardstylez en @Dimitri krijgen alle bevoegdheden om de server te gaan beheren. Met daarbij @Dimitri naar buiten tredend als 2e Owner naast mij.

Zo zal het bouwteam worden voortgezet door @wardstylez. @Lanzaned zal Creative onder handen nemen. Survival zal @wardstylez en @Joeri076 als beheerder krijgen en @Joeri076 zal ook Skyblock erbij doen. @Dimitri zal van alles wat doen en zal vooral ook technisch iedereen ondersteunen.

Een frisse wind door de staff van HauntedMC en hopelijk een energie impuls voor veel mooie updates en events voor de Community!

Kort maar krachtig nieuwsbericht.
Jullie zullen spoedig vast meer horen van de nieuwe admins.

Mvg remymine! :)
sep
06
[​IMG]
Hey Haunties,


Een paar leden van het Staffteam hebben bedacht een Award show te houden die over de hele server gaat plaats vinden. Hoe het in elkaar zit en hoe het allemaal gaat verlopen in de aankomende weken ga je hieronder allemaal stap voor stap lezen. Indien er daarna verder nog vragen zijn kunnen die gesteld worden onder in de reactie's of via een conversatie of Discord.

[​IMG]

Wat is de Award show?

Met deze award show kunnen er maar liefst 7 mensen een prijs ontvangen!
Elke winnaar krijgt het volgende:

- Speciale rank op de HauntedMC Discord server.
- 1x Legendary key
- 2x Epic key
- 3x Rare key
- 10.000 Creative-. Survival of Skyblock coins na keuze.

Je kan winnen door de spelers die op je zullen stemmen voor een bepaalde categorie. Met de award show zijn er 7 categorieën. Meer lees je hieronder.

[​IMG]

[​IMG]

Hoe gaat het allemaal in zijn werking?

Als allereerst klik je op deze link

Bij het klikken van deze link zie je allemaal vakjes staan waarin je kan typen.

Als stemmer kies je bij elke categorie een speler uit die deze prijs volgens JOU moet winnen. Uiteindelijk wordt na 1/2 week/weken het formulier weer gesloten, zodat we de gekozen spelers gaan tellen.

Niet lang daarna volgt er nog een formulier. Bij elke categorie worden de 4 meest genoemde namen genoteerd in...​
jul
08
Hey Haunties,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien is de website weer online en zijn alle gamemodes die via de hub beschikbaar zijn open! Goed nieuws dus, tijd voor een frisse start!

Server Onderhoud
Server onderhoud was drastisch nodig. We hebben het totaal aantal dedicated servers dat we hebben om HauntedMC te hosten teruggebracht naar 1 omdat we in de kosten moesten snijden. Tevens hebben we de software en het besturingssysteem dat op deze server draait geüpdatet.

Vervolgens zijn de databases opgeschoond en geüpdatet en zijn ze voorzien van een veel betere beveiliging. Daarna waren de gamemodes zelf en de website aan de beurt. Bijna alle bugs die gemeld werden afgelopen maanden hebben we kunnen oplossen en alle servers zijn gepatched en geüpdatet naar de meest recente versie van Spigot. Bovendien zijn de plugins zijn een voor een nagelopen en updatet.

Dit alles heeft als effect gehad dat de servers nu enorm soepel draaien op een redelijk betaalbare schaal. De opstart tijden van veel gamemodes zijn van 1-2 minuten naar < 20 seconden gegaan puur door het optimaliseren. Daar zijn we natuurlijk behoorlijk blij mee en we hopen dat jullie zonder klachten kunnen spelen op de servers.

Jullie zijn dus hartelijk welkom op de gamemodes Survival, Creative en Skyblock die wij nu hosten! We hopen samen met jullie de servers voortaan altijd bug-vrij te kunnen houden en leuke nieuwe functies toe te voegen. Mocht je ideeën hebben dan zijn deze altijd welkom op het forum.

De EULA/Winkel..
Helaas nadert 20 juli, de dag dat wij officieel van Mojang aan de EULA moeten voldoen. Dit betekent dat wij GEEN niet-cosmetische items in de winkel meer mogen verkopen. Een cosmetisch item is een functie die er allen is voor het mooie (een pet, disguise, nickname, een /hat, etc...). Iedereen die dit echter VOOR 20 juli heeft gekocht in de winkel mag alles houden. Daarom...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creëren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.