1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
mei
15
Beste Haunties!

Het is dan zover! Skyblock is geüpdatet, we kunnen dus fris beginnen aan een nieuwe start van Skyblock! Maar wat is er nu precies veranderd? Dat kun je lezen in dit bericht.

Zoals afgesproken kan iedereen een maand lang de oude eilanden bezoeken en de functies /god en /fly gebruiken. Deze mogelijkheden vervalen op 15 juni 2018 om 21:00 uur exact. Hierna is het niet meer mogelijk om de oude wereld te bezoeken of om de functies te gebruiken als deze niet in je rank behoren. Iedereen krijgt een kit met daarin spawn eieren. Deze kun je krijgen door het /kit menu te openen en op de kit "Update" te klikken.

Heb je gevraagd om je eiland over te plaatsen, heb dan even geduld. Er kunnen zich namelijk noodsituaties voordoen of er kan op dat moment al een ander eiland overgezet worden. Je zult zeker aan de beurt komen! Belangrijk is dat je minimaal één keer online bent gekomen na de update en een nieuw eiland hebt gestart. Alleen dan is het mogelijk om je eiland over te...
apr
27
Beste Haunties,

Van tijd tot tijd is het leuk om een goed gesprek met elkaar te hebben. Maar doen we dit op Teamspeak of op Discord?

Wat zijn Teamspeak en Discord?
Discord is een programma waarmee gebruikers een bepaalde server kunnen joinen waarbij gebruik kan worden gemaakt van zowel chat als voice channels. Het is een ontzettend leuke ontmoetingsplek voor de community naar ons idee.

Op Teamspeak kan een gebruiker een server joinen waarop alleen voice channels te vinden zijn. Een hele leuke en handige plek om met elkaar te praten! En dat is nou net waar de verandering in zit: onze voorkeur voor voice chat gaat vanaf nu uit naar Teamspeak.

Onze servers
Op dit moment hebben we zowel een Teamspeak (IP: ts.hauntedmc.nl) en een Discord server waar jullie gebruik van kunnen maken.
We hebben over de afgelopen maanden een grote userbase op discord weten te krijgen met +-500...
apr
23
Beste Haunties,

Wij verwelkomen in dit nieuwsbericht de nieuwe moderators en bouwers die er afgelopen weken zijn bijgekomen! Ook zetten we een paar features van hun, zoals de bouwserver, in de spotlights.

Welkom Moderators!

Nieuwe moderators zijn van tijd tot tijd nodig om de server leuk en speelbaar te houden. Zij verrichten ontzettend belangrijk werk en we zijn ze dan ook zeer dankbaar. Jullie willen inmiddels wel weten wie het precies zijn, al heb je ze vast ingame al eens ontmoet! Hier komen ze:

699319ac8a9e922beb6e507d86fd1b91.png d79c4cd3ca28c482da3308adf64d00ce.png 09a060c941ba3011dd0d62cf41eb71dd.png

Op volgorde: @gertjan26, @Mupperd, @Shatox

Welkom nieuwe Bouwers!

Sinds kort hebben we een volledig nieuwe bouwteam. Deze hardwerkende krachten zorgen voor de prachtige spawns en mappen die op de server te zien zijn. Ook is er een bouwteam manager aangesteld die deze wilde creatieve groep moet kunnen...
apr
23
Beste Haunties,

Zoals jullie kunnen zien hebben we de website in een nieuw jasje gestoken. Wat ons betreft is het tijd voor vernieuwing, dus ook op de website!

Zoals vertrouwd vind je alle linkjes bovenaan in de menu balk. We hebben hier nu ook een discord link aan toegevoegd. De FAQ pagina is hernoemd naar "Help". En de Shoutbox heet nu "Chat".

De achtergrond van de website verandert elke maand dynamisch. Hierdoor is er dus een passend thema in dezelfde art style voor elke tijd van het jaar. De achtergrond van onze winkel verandert automatisch mee!

Mochten jullie fouten ontdekken dan horen wij dit graag van jullie! Laat het hier in een reactie op het topic achter.


~ remymine & Team Haunted

apr
21
Beste Haunties,

Afgelopen nacht hebben we belangrijk onderhoud verricht aan het netwerk van HauntedMC. Een aantal handige functies is er voor jullie bijgekomen!

Stabiliteit en bereikbaarheid

Het belangrijkste aan de servers van HauntedMC is natuurlijk dat de server goed bereikbaar is en dat de server stabiel draait. Dit wordt geregeld door de Proxy server. Deze heeft al een tijd geen update meer gehad. We hebben dus deze kans gegrepen en hebben alle plugins geüpdatet naar de allerlaatste versies. Bovendien zijn er veel plugins vervangen voor betere varianten en hebben we nieuwe features toegevoegd!

Vernieuwde friends plugin

We hebben de Friends plugin vernieuwd. We hebben een nieuw type database hieraan gekoppeld wat er helaas voor heeft gezorgd dat iedereen opnieuw zijn/haar friends moet toevoegen.


Zoals jullie kunnen zien hebben we ook de layout aangepast. Het is nu overzichtelijker en beter te...
apr
19
Beste Haunties!

Zoals vele het al in de gaten hebben ben ik druk bezig met Skyblock. Nu is het echter zo dat de huidige Skyblock plugin al een aantal jaren niet meer is geüpdatet. Hier wil ik verandering in brengen zodat we voor de toekomst (1.13 update en verder) meer mogelijkheden hebben en kunnen aanbieden. Ook het aantal verlaten eilanden is te groot om op deze manier door te gaan of om alles over te zetten (± 24.000 verlaten eilanden). De economy van Skyblock zal ook op de schop gaan. Het hele systeem gaat sneller werken na deze update, alle oude en verlaten bestanden spelen namelijk geen rol meer hierna.

Om toch verder te kunnen in de toekomst wordt Skyblock gereset, maar ook weer niet helemaal. Hoe dat precies zit leg ik jullie graag uit.

Iedereen zal opnieuw beginnen met een nieuw eiland, maar de oude eilanden wereld blijft een maand lang voor jullie open staan. Doordat de oude wereld open blijft staan kunnen jullie alle spullen meenemen naar jullie nieuwe eiland. Om dit te...
 • HauntedMC

  De HauntedMC Minecraft server is een leuke en vooral gezellige Nederlandse minecraft server. Wij trachten een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en daarbij een fijne speelomgeving te creëren voor jong en oud. Voor ieder is er plek te vinden in de diverse community van HauntedMC.
 • Vote voor ons!

  Voten is een erg belangrijk onderdeel van HauntedMC. Het is de manier voor ons om in de welbekende minecraft serverlijsten een hogere plaats te bemachtigen. Dit geeft ons meer kans om gezien te worden en daardoor meer nieuwe spelers te trekken.

  Vote nu!
 • Support HauntedMC!

  Het kopen van een rank financiert alles van HauntedMC, van de hosting van onze servers, tot nieuwe plugins en functies. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie support hierin en waarderen het enorm of het nou een kleine of een grote bijdrage betreft. Wij zijn ieder zeer dankbaar.

  HauntedMC Winkel
XenForo Add-ons & XenForo Styles ™ © 2012-2018 Brivium LLC.